Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Zemeņu krastiņi, lauku māja

Zemeņu krastiņi, lauku māja

Zemeņu krastiņi, Vortņiki, Kastuļinas pagasts, Krāslavas novads, Latvija, LV-5685
(+371) 29185234
Juridiskais nosaukums : Z/S Krastiņi
Reģistrācijas numurs : 41501020359
Juridiskā adrese : Zemeņu krastiņi, p/n Kapiņa, Krāslavas rajons, LV- 5685
Apraksts

Zemeņu Krastiņi.Lauku mājas ar 3 mājiņām, lielu treileri(8 vietas) un telts vietas lauku saimniecībā, Geranimovas-Ilzas ezera krastā. Bioloģiski audzētas zemenes. Dziednieciska pēršana pirtī ar dažādām slotiņām, pirts rituāli. Balto mālu, zemeņu, jogurta , medus un citas ķermeņa un sejas maskas. Kopēja telpa ar skatu uz ezeru. Floristikas darbnīca. Maršruti pa Latgali. Ir ierīkotas vairākas pastaigu takas - zemeņu taka, koku taka, veselības taka. Pasakaina ekskursija ar laivu pa Ilzas Geraņimovas ezeru ar tēju un pastaigu pa Panu pussalu.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes8 - 15 € Skatīt vairāk   Telšu vietas3 € Skatīt vairāk   Treileris (Treileru pieslēgums)8 - 10 € Skatīt vairākSporta un tūrisma inventāra noma Skatīt vairāk   Velosipēdu noma Skatīt vairāk   Laivu noma, īre Skatīt vairākDabas takas (Atpūta pie dabas) Skatīt vairāk   Peldvietas Skatīt vairāk   Sēņošana Skatīt vairāk   Ogošana Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairāk   Ilzas Geraņimovas ezers (Atpūta pie ezeriem) Skatīt vairākPirts rituāls (Pirtis) Skatīt vairākSporta spēļu laukumi Skatīt vairākBērnu rotaļu laukumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 184449
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1573641


RMS Heating, SIA, siltumtehnika
RMS Heating, SIA, siltumtehnikaElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrāde
Raunas lauktehnika, SIA, metālapstrādeMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
Sers, karnevāla tērpu noma
Sers, karnevāla tērpu nomaPlašā izvēlē piedāvājam karnevāla tērpus gan bērniem, gan pieaugušajiem (tērpi, kostīmi, maskas, tērpu atribūti, parūkas).
Zaļie ābolīši, viesu nams
Zaļie ābolīši, viesu namsViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
Raibie logi, viesnīca
Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis Latvijā
A-Puce, SIA, CWT oficiālais pārstāvis LatvijāŪdens mīkstināšana. Vulcan atkaļķotājs ir dabai draudzīgs risinājums spējīgs novērst kaļķakmens un rūsas problēmas. Bez sāls, bez ķimikālijām, bez apkopes!
Waldmeisteri, viesu māja
Waldmeisteri, viesu mājaJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
BALTIC-S, santehnika
BALTIC-S, santehnikaUzņēmums Baltic-S nodarbojas ar santehnikas vairumtirdzniecību un mazumtirdzniecību.
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firma
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaina firmaAuto aplīmēšana ir uzņēmuma pamatvirziens. Strādājam ar firmu 3M un MACTAC līmplēvēm un palīgmateriāliem. Katram braucamam piemeklējam attiecīgās kvalitātes līmplēvi.
Visi banneri