Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Ūdens inženieri, SIA

Ganību dambis 26 - 504, Rīga, Latvija, LV-1005
(+371) 67389701
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresŪdensapgāde un kanalizācija

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 21961
Meklēšanas rezultātos parādīts : 17586
Skatīt arī katalogā : Ūdensapgāde un kanalizācija


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Burtakas, atpūtas komplekss
Burtakas, atpūtas komplekssVelnišķīgi laba atpūta! Laipni lūdzam, ar visu ģimeni un draugu pulku, brīvā gaisotnē labi, nepiespiesti atpūsties. Pirtis, makšķerēšana, banketi, biljards bārs.
Rendoks SIA
Rendoks SIAPVC Logi un durvis. Garantija, līzings, montāža – demontāža, aiļu apdare, individuālas konsultācijas, daudzveidīgas koka imitāciju tekstūras un piegāde.
Juku dzirnavas, atpūtas komplekss
Juku dzirnavas, atpūtas komplekssJuku Dzirnavas ir 85 hektari bezrūpīgas dabas ar dažādām izklaides iespējām un plašu izmitināšanas izvēli pāriem, ģimenēm un grupām
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumi
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumiTrīs slāņu parkets, klasiskās un eksotiskās koksnes, dažāda veida gumijas segumus - bērnu rotaļu laukumiem, fitnesa, trenažieru zālēm, šautuvēm un citām sporta grīdām.
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikals
Rozā sapnis, karnevālu un vakartērpu noma, interneta veikalsRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošanaSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīca
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīcaViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Zivtiņi, viesu nams
Zivtiņi, viesu namsViesu nams Zivtiņi Kaltenē, jūras krastā. Naktsmitnes 40 per., pirts, baseins, 2 banketu zāles, 3 kotedžas.
Kempings Sīļi, kempings
Kempings Sīļi, kempingsČetrvietīgas mājiņas, pirts, piknika vietas. Jūras stāvkrasts, Jūrkalne 5 km.
Visi banneri