Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Stefi L, veikals

Krūmu iela 5, Liepāja, Latvija
(+371) 63486060
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresApakšveļa, zeķes

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6952
Meklēšanas rezultātos parādīts : 28602
Skatīt arī katalogā : Apakšveļa, zeķes


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
Art Fabrics, SIA
Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
Radošuma attīstības centrs, SIA
Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
BriedīšKrogs, krodziņš
BriedīšKrogs, krodziņšĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrāde
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, kokapstrādePiederumi Jūsu virtuvei, mājai, pirtij, dārzam, kā arī visam pārējam, sākot no koka lāpstiņām un karotītēm, beidzot ar pārvietojamu saunu un mucu, kurā var sildīties cauru gadu.
Žuvine, zivju restorāns
Žuvine, zivju restorānsŽuvinė. Vienīgais specializētais zivju restorāns Palangā, atrodas uz galvenās izklaides ielas Basanaviciaus, piecu minūšu gājienā līdz jūrai.
Vegetarian foods, pārtika
Vegetarian foods, pārtikaVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
Pagalmiņi, lauku māja
Pagalmiņi, lauku mājaNaktsmājas 15 cilvēkiem, virtuve ar aprīkojumu, pirts, sauna, duša. Piknika māja ar kamīnu, laivu noma, divriteņu noma. Piedāvājam lauku produktus: dārzeņus, piena produktus, upenes, austersēnes.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAUzņēmuma darbības pamatvirzieni ir projektešana, notekūdens bioloģiskās attīrīšanas iekārtu piegāde un montāža, koka vasarnīcu un dārza mājiņu piegāde un uzstādīšana, inženierkomunikāciju izbūve.
Visi banneri