Skutes SIA, laboratoriju iekārtas

Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Statistika:
Pilnībā apskatīts : 9978
Meklēšnas rezultātos parādīts : 39326
Skatīt arī katalogā : Laboratorijas iekārtas un piederumi

Mega Star, saldēšanas iekārtas
Mega Star, saldēšanas iekārtasSIA „MEGA STAR” ir specializēts Latvijas uzņēmums, kura darbība ir vērsta uz komplekso uzdevumu izpildi rūpnieciskā un komerciālā aukstuma, kā arī kondicionēšanas sistēmu ierīkošanā.
Waldmeisteri, viesu māja
Waldmeisteri, viesu mājaJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataZobārstniecības centrs Svenata. Augsti kvalificēti speciālisti, vismodernākās zobārstniecības iekārtas, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšana.
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerija
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerijaNESTER CUSTOM ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus.
Dizains un Druka, SIA
Dizains un Druka, SIAPiedāvājam kvalitatīvus un operatīvus pakalpojumus, dizainā un drukā, par pieņemamām cenām - uzņēmumiem un privātpersonām. | Šobrīd lielformāta drukai -20% atlaide | Piedāvājumā ietilpst: dizaina izstrāde; plakāti; kanvas; roll up; pvc baneri; logu un skatlogu uzlīmes; automašīnu līmplēvju izdrukas; lielformāta fotogrāfijas; ploterdarbi u.c. Garantējam darbu maksimāli īsā termiņā un labākajā kvalitatē!
FINLAT
FINLATPatēriņa kredīts, Kredītu pārfinansēšana, Pārkreditācija, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu, Kredīts pret automobiļa ķīlu, Kredīts automobiļa iegādei, Autolīzings, Kredīts uzņēmumiem, Kredīts uzņēmējdarbības uzsākšanai, Kredīts parādu atmaksai, Lauksaimnieku kredīts, Faktorings/rēķinu izrakstīšana, Attīstības projektu finansēšana, Interesantu IT jaunuzņēmumu finansēšana, Kredīts pret nekustamā īpašuma ķīlu.
Bēnes Ozoli, grīdas segumi
Bēnes Ozoli, grīdas segumiParkets, parketa dēļi, palodzes, trepju pakāpieni, masīvkoka, mozaīkas, vairogparkets, grīdlīstes, kājlīstes - produkcija no oša un ozola koka. Parketa ieklāšana, lakas, līmes.
BriedīšKrogs, krodziņš
BriedīšKrogs, krodziņšĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
Mežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
Madaras, atpūtas māja
Madaras, atpūtas mājaAtpūtas vieta atrodas gleznainā vietā Usmas ezera krastā Mājiņā ir trīs guļamistabas - divas ar divām un viena ar četrām guļvietām. Ir kamīntelpa un virtuve.
Visi banneri
Atpūta pie jūrastode.webpIzglītības ceļvedis