Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Nikora N

Krišjāņa Valdemāra iela 161804, Rīga, Latvija
(+371) 67360279
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNekustamie īpašumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5734
Meklēšanas rezultātos parādīts : 19297
Skatīt arī katalogā : Nekustamie īpašumi


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumi
Latroof Ltd, SIA, jumtu segumiLatroof Ltd. Jumta segumu materiāli, matāldakstiņi, profilētās loksnes jumtam un sienām. Bitumena dakstiņa jumti, polimēr-bitumenu ruļļu materiāli.
Silamalas, atpūtas komplekss
Silamalas, atpūtas komplekssKomplekss atrodas meža ielokā, pašā kalna galiņā, ainaviskā vietā - Milzkalnē, tikai 60km attālumā no Rīgas. pie mums varat aizbēgt, no pilsētas kņadas un baudīt mieru un klusumu, relaksējies pirtiņā, vai izkarsējies karstajā kublā un baudi veldzējošu peldi baseinā.
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība Rīgā
www.carparts.lv, Auto rezerves daļu tirdzniecība RīgāCarparts.lv piedāvā jaunas auto rezerves daļaļas jebkuram auto Šeit Jūs varat ātri un ērti iegādāties jebkurai automašīnai jaunas rezerves daļas, aksesuārus, eļļas un visus nepieciešamos šķidrumus Jūsu auto.
Kunči, viesu nams
Kunči, viesu nams Viesu namā KUNČI. Jūsu atpūtai un izklaidei piedāvājam 2 kamīnzāles, ar malku kurināmu pirtiņu, plašu estrādi lielāku pasākumu organizēšanai, kublu.
Art Fabrics, SIA
Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasRundāles ūdens dzirnavu muzejs dod ieskatu redzēt un saprast pagājušā gadsimta ūdensdzirnavu darbību un tās būtību. Ūdensdzirnavas izkārtojušās piecos stāvos un ļauj izsekot dzirnavu malšanas procesam - no graudiem līdz miltiem. Alus darītava, degustācijas, ūdens inventāra noma, telpas pasākumiem.
Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekss
 Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekssSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
Vuolake Hotelli, viesnīca
Vuolake Hotelli, viesnīcaVuolake - mājīga viesnīca visai ģimenei ezera krastā, 15 minūšu braucienā no Jyvaskyla. Viesnīca ir 26 istabiņas, telpas svinībām, konferencēm un banketiem. Sauna.
Tava Kafija
Tava KafijaBez kafijas – nu nekur! Gan vasarā, gan ziemā mūsu rokas un lūpas sniedzas pie tases aromātiskas kafijas! Ar mūsu plašo kafijas piedāvājumu klāstu vari iepazīties mājas lapā www.tavakafija.lv, vai veikalā.
Visi banneri