Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
UhhDesign, SIA, REKLĀMAS UN LABIEKARTOŠANAS PRODUKTI

UhhDesign, SIA, REKLĀMAS UN LABIEKARTOŠANAS PRODUKTI

Biķernieku iela 23, Rīga, Latvija, LV-1079
(+371) 27006097
(+371) 66002845
 
VissPiedāvājumiVideo
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresInterneta veikaliVizuālā reklāma   Lielformāta druka   Reklāma uz auto   Reklāmas karogi   Informatīvās plāksnītes   Automašīnu floristiska noformēšana, dekorešāna   Reklāmas materiāli   Dizains, dizaina izstrāde   Joku zīmes   Plāksnītes   Skatlogu noformēšana   Informatīvās plāksnītes   Vides reklāmaPoligrāfija, poligrāfijas pakalpojumi   Flajeru un skrejlapu izgatavošana   Bukleti, bukletu izgatavošana   Kopēšana un dokumentu pavairošana   Veidlapas, veidlapu izgatavošana   Krūzīšu apdruka   Zīmogi, izgatavošana   Vizītkartes, izgatavošana   Maketēšana   Piktogrammas   Uzlīmes   Vēja rādītājiPiederumi (Aksesuāri mājai)   Apavu plaukti un skapji   Karogu kāti   Puķu turētāji   Vēja rādītāji   Karogi   Mājas numuru plāksnītes   Atkritumu tvertnes   Aptieciņu kārbas   Karogu turētāji   Durvju zvani   Laternas   PastkastītesUgunsdrošība   Skursteņu tīrīšanas piederumi    Evakuācijas plāns, evakuācijas plānu izstrāde   Ugunsdzēšamie aparāti
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 57861
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1317702
Skatīt arī katalogā : Interneta veikali


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Žagarkalns, kempings
Žagarkalns, kempingsKempings un laivu bāze Žagarkalns. Atpūtas pasākumi kolektīviem, izbraucieni ar laivām pa upi. Piknika vietas, laivu, velosipēdu, telšu noma.
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumiSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Rubīni, apartamenti
Rubīni, apartamentiBrīvdienu apartamenti Rubīni ir jauka un mājīga atpūtas vietiņa Ventspils viesiem. Pavisam 5 numuri iekārtoti kā atsevišķi labiekārtoti 2-3 istabu dzīvoklīši.
Sers, karnevāla tērpu noma
Sers, karnevāla tērpu nomaPlašā izvēlē piedāvājam karnevāla tērpus gan bērniem, gan pieaugušajiem (tērpi, kostīmi, maskas, tērpu atribūti, parūkas).
Ziemupes Muiža, SPA viesnīca
Ziemupes Muiža, SPA viesnīcaViesnīca Ziemupes Muiža & SPA atrodas Ziemupē, 1,9 km attālumā no Ziemupes pludmales. Viesu rīcībā ir restorāns, bezmaksas privātā autostāvvieta, bārs un koplietošanas atpūtas telpa. Naktsmītnei ir dārzs un terase.
Everte, SIA, uzkopšanas serviss
Everte, SIA, uzkopšanas servissProfesionāls telpu un teritorijas uzkopšanas serviss. Biroju telpu, māju un dzīvokļu uzkopšanas darbi. Telpu tīrīšana un mazgāšana, grīdu kopšana. Logu mazgāšana. VIesnīcas tipa uzkopšanas pakalpojumi. Teritoriju uzkopšana. Sniega un ledus tīrīšana.
Pils, viesu nams un kafejnīca
Pils, viesu nams un kafejnīcaGaršīga maltīte par pieņemamām cenām, banketi un viesību galdi, īsta latviešu pirts.
Juris Tumulkāns
Juris TumulkānsKeramiķis Juris Tumulkāns dzīvo un strādā Rīgā, jau 15 gadus vada VEF Kultūras pils Tautas Lietišķās mākslas studiju „Saule”, rīko un piedalās dažādās izstādēs un citos kultūras pasākumos.
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumi
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumiTrīs slāņu parkets, klasiskās un eksotiskās koksnes, dažāda veida gumijas segumus - bērnu rotaļu laukumiem, fitnesa, trenažieru zālēm, šautuvēm un citām sporta grīdām.
Visi banneri