Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Projekts J, SIA, grīdas segumi

Sēļu iela 10, Mārupes pagasts, Mārupes novads, Latvija, LV-2167
(+371) 67627585
(+371) 67805050
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresGrīdas segumi

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Art Fabrics, SIA
Art Fabrics, SIANodarbojamies ar visa veida ierāmēšanu - gan gleznu, spoguļu, izšuvumu - kuri arvien biežāk sastopami, gan gobelēnu, plakātu! Mūsu praksē ir ierāmēt un noformēt visas izsoles, kuras notiek Rīgā, gan izstādes, gan visādus dizaina objektus!
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Mēbeles, virtuves, viesistabu, guļamistabu. Iebūvēti skapji. Bīdāmās sistēmas.
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrāde
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrādeSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
Bērnu sala, preces bērniem
Bērnu sala, preces bērniemBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Klivet, veterinārā klīnika
Klivet, veterinārā klīnikaVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
Zaļie Atvari, viesu māja
Zaļie Atvari, viesu mājaZaļie Atvari piedāvā pirts kompleksu, telpas svinībām, mājīgas istabas, omulīgā atmosfēra un iespēja pasūtīt ēdināšanu.
Lobes krogs, viesu nams
Lobes krogs, viesu namsLobes krogs. Kafejnīca - līdz 50 cilvēkiem, banketa zāle - līdz 150 cilvēkiem, numuriņi, pirts - līdz 20 cilvēkiem.
Visi banneri