Jantra, veikals

Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Mega Star, saldēšanas iekārtas
Mega Star, saldēšanas iekārtasSIA „MEGA STAR” ir specializēts Latvijas uzņēmums, kura darbība ir vērsta uz komplekso uzdevumu izpildi rūpnieciskā un komerciālā aukstuma, kā arī kondicionēšanas sistēmu ierīkošanā.
Elīna Sila Art
Elīna Sila ArtAuduma autiņi un autiņbiksītes zīdaiņiem un bērniem. Izšūšanas pakalpojumi. Personalizēti izšuvumi uz dažādiem auduma izstrādājumiem - krekliem, maisiņiem, cepurītēm, dvieļiem, priekšautiem utt. Firmas logo izšūšana. Izšuvumi personalizētām dāvanām kāzām, kristībām, ziemassvētkiem, visa veida svinībām utt.
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba
Escape.lv rooms, kvesti, izlaušanās istaba"Escape" ir interaktīva un intuitīva reālas dzīves spēle, kas prasa koncentrēšanos, prasmi rast risinājumus un iemaņas strādāt komandā neparastos apstākļos. 60 minūtes tiek dotas komandai no 2 līdz 6 dalībniekiem, lai atrisinātu mīklas un atrastu "pavedienus" izkļūšanai no istabas. Spēles rezervēšana jāveic ne vēlāk kā 24 stundas pirms spēles.
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Vīteri, viesu nams
Vīteri, viesu namsBrīvdienu māja pie gleznainā Adamovas ezera. Īsta lauku pirts. Blakus Sarkankalna slēpošanas trase ar pacēlājiem. Ekskursijas pie apkārtnes amatniekiem.
Photon L Baltic, apgaismes tehnika
Photon L Baltic, apgaismes tehnikaVisdažādākā pielietojuma LED apgaismojuma produkciju – dažāda veida spuldzes, prožektorus un ielu gaismekļus. Uzņēmuma „Photon - L" vīzija ir zaļāka nākotne, samazinot enerģijas patēriņu.
Valteri, viesu nams
Valteri, viesu namsViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
Lapsas, atpūtas bāze
Lapsas, atpūtas bāzeViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
Lantus, lauku māja
Lantus, lauku mājaAtpūta laukos ar lauku labumiem un zāļu tējām, izbaudot lauku SPA, kas dos iespēju uzlabot savu pašsajūtu un radīt laimes sajūtu.
Visi banneri
Atpūta pie jūrastode.webpIzglītības ceļvedis