Ric STS, SIA

Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozares
Mega Star, saldēšanas iekārtas
Mega Star, saldēšanas iekārtasSIA „MEGA STAR” ir specializēts Latvijas uzņēmums, kura darbība ir vērsta uz komplekso uzdevumu izpildi rūpnieciskā un komerciālā aukstuma, kā arī kondicionēšanas sistēmu ierīkošanā.
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekssAtpūtas centrs Nāras atrodas pašā Naukšēnu centrā, Rūjas upes krastā, bijušā spirta brūža ēkā, 156 km no Rīgas, 50 km no Valmieras.
Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca
Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca2007. g. mājas viruve Rudzons pārtapa jaunā zīmolā Madona Cafe Hotel Rudzons Pieci numuri, 16 gultasvietas, viesu halle - plašas, gaišas istabiņas. Laipni lūgti Madonā!
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecība
Kaņepītes, ZS, bioloģiskā lauksaimniecībaZemnieku saimniecība "Kaņepītes" bioloģiski audzē un ražo dazāda veida graudu produkciju no kviešiem, rudziem, miežiem, auzām, griķiem, zirņiem un ķimenēm. BIO milti, graudi, pārslas u.c. Brauciet ar saviem traukiem uz saimniecību pēc produkcijas, dabūsiet patīkamu atlaidi!
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsAmatniecības kameras diplomēts meistars H.Jākobsons aicina bez maksas apmeklēt dzintara darbnīcu un iepazīt dzintara apstrādes procesu, kā arī sajust dzintara maģisko dabu.
Vanna vannā
Vanna vannāVanna vannā- tikai 2 stundās iegūsiet jaunu vannu bez vecās vannas demontēšanas. Piegāde VISĀ Latvijā
Upmaļi, viesību nams
Upmaļi, viesību namsTelpas svinībām un semināriem, pirts ar baseinu un kamīnzāli. Galdu klāšana un dzīvā mūzika. Atpūta pie dabas Līgatnes upes krastā.
Ivonna, SIA
Ivonna, SIASIA Ivonna veic galdu klāšanu Rīgas apkārtnē. Piedāvājumā ēdieni visām gaumēm par ļoti draudzīgām cenām. Siltu ēdienu atvešana līdz 50 personām. Trauku īre par brīvu.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
MS Real, SIA
MS Real, SIAFirma profesionāli nodarbojas ar bioloģisko attīrīšanas iekārtu izvēli, pārdošanu un uzstādīšanu privātmājām. Pie mums var iegādāties bioloģiskās attīrīšanas iekārtas, kā arī pasūtīt visas sistēmas piegādi un uzstādīšanu.
Visi banneri
Atpūta pie jūrastode.webpIzglītības ceļvedis