Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Keramserviss, SIA

Keramserviss, SIA

Tauriņi, Ādaži, Ādažu pagasts, Ādažu novads, Latvija, LV-2164
(+371) 67997589 - Galvenais birojs
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBūvmateriāli, būvmateriālu tirdzniecība   Siltumizolācija, siltumizolācijas materiāli      Izolācijas ķieģeļi      Termoizolācijas vates      Termoizolējošs betons      Remonta betoni   Mūrjava   Līmes   Automātiskās vadības sistēmas   Kompensācijas vadi   Auklas, striķi   Speciāli materiāli termošuvēm   Tehniskā keramika   Termoregulatori   Ugunsdrošie betoni katlumāju kurtuvēm   Mērinstrumenti   Enkuri un enkuru sistēmas   Temperatūras devēji un termopāri   KalibratoriCeltniecības un remonta darbi   Betona detaļu termoapstrāde   Nestandarta betona detaļu izgatavošana   Betonēšana   Mūrēšana   Montāžas un demontāžas darbi       Materiālu demontāža   Betona detaļu formu izgatavošana   Torketēšanas darbi   Katlumāju apsekošanaSildelementi, teni   Sildelementi ūdenim un eļļām   Sildelementi aizsardzībai pret aizsalšanu   Sildelementi granulu katliemSpectērpi, cimdi, ķiveres, apavi   Metināšanas cimdiSiltumizolācija, siltumizolācijas materiālu iestrāde   Aizsargapģērbi un cimdi augstām temperatūrāmBūvmateriālu piegāde, pārvadājumi
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 31088
Meklēšanas rezultātos parādīts : 477095
Skatīt arī katalogā : Būvmateriāli, būvmateriālu tirdzniecība


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
latvaslini, veikals
latvaslini, veikalsUzņēmums SIA “LatvAS” ir zīmola Latvaslini lina auduma un aitu vilnas izstrādājuma ražotāji. Latvaslini ir zīmols un vārdu salikums tapis no uzņēmuma nosaukuma latvas un lini, lai par prioritāti izvirzītu mājas tekstilu no lina auduma. Visas zīmola Latvaslini preces ir izgatavotas Latvijā.
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiāli. Būvmateriālu tirdzniecība. Siltumizolācija. Fasādes siltināšana. Būvmateriālu interneta veikals.
Valteri, viesu nams
Valteri, viesu namsViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
Jaunogres nams, brīvdienu māja
Jaunogres nams, brīvdienu mājaTelpas svinībām, atpūtai, semināriem - kamīnzāle 36 personām. Pirts, silts baseins ar straumi un filtrētu ūdeni. Tenisa korts, viesību galda klāšana, satelītu TV. Speciāls piedāvājums divām personām - 30 Ls (darbadienās). 35 km no Rīgas.
Pirts Asni, pirts
Pirts Asni, pirtsPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
Sveba-Dahlen, OÜ
Sveba-Dahlen, OÜSVEBA DAHLEN BALTIC iekārtas maizes ceptuvēm, konditorijas cehiem, picērijām. Plauktu (sekciju), rotācijas, picu, industriālās krāsnis, raudzētavas, ražošanas līnijas utt.
Dzērienu serviss
Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
Līcīši, atpūtas komplekss
Līcīši, atpūtas komplekssDaugavas un Kausupītes ieskautajā līcī mājvietu sev radis Dabas relaksācijas un svinību komplekss „Līcīši” - cilvēka prāta un dabas radīta vide, kādu citviet neatrast. Skatienam paveras saules gaismas, ūdens un debess krāsu spēles.
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsViesu nams Ezernieki atrodas 300m attālumā no Zāģezera. Vietu skaits – 20 Katrā stāvā dušas telpas, tualetes. Kopēja virtuve, pieejama plīts, ledusskapis, trauki. Atpūtas telpa, var organizēt svinības, seminārus. Atsevišķi pirts māja. Cena: 7-10 €/personai. Saziņas valodas: LV, ENG, RUS
Visi banneri