Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Bio energi

Andreja iela 7, Ventspils, Latvija
(+371) 63628833
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSiltumapgāde un siltumtīkli

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6054
Meklēšanas rezultātos parādīts : 21821
Skatīt arī katalogā : Siltumapgāde un siltumtīkli


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
Inčukalna strops, viesu māja
Inčukalna strops, viesu mājaMēs Jums piedāvājam iespēju aizmirst ierastās ikdienas rūpes un ļauties svētkiem. Pirts ar džakuzi vannu, telpas semināriem un svinībām, mājīgi numuriņi gulēšanai.
Raibie logi, viesnīca
Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Mārcienas muiža, SPA viesnīca
Mārcienas muiža, SPA viesnīcaMārcienas muiža. SPA komplekss, pirtis, naktsmītnes, konferenču un banketa zāles, atpūta pie dabas.
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs Timotejs
Kristīgais bērnu un jauniešu dienas centrs TimotejsBērnu centra mērķis ir atbalstīt trūcīgo un sociāli izstumto ģimeņu bērnus. Šajā centrā viņiem ir iespēja apmierināt elementāras higiēniskās vajadzības – nomazgāties, izmazgāt drēbes, arī apmainīt drēbes – netīrās atdot mazgāšanā un uzvilkt tīras.
Hidrolats, SIA, metālapstrāde
Hidrolats, SIA, metālapstrādeRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorāns
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorānsRestorānā AZERBAIDŽĀNĀ jūs gaida gardie ēdieni , romantiska austruma atmosfēra un protams lieliskās azerbaidžāņu ritmi. Piedāvājam vairak nekā 120 lieliskus ēdienus azerbaidžāņū gaumē , kā arī galdu klāšanu pēc Jūsu vēlmēm un svinībam!
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaPārvietojamās pirtis - mucas, baļļas (kubli). Laivu noma braucienam pa Abavu, laivošana Kurzemē, laivu noma Kandavā, šoferu transports no laivošanas gala punkta līdz vietai, kur esat sākuši ceļojumu un atstājuši Jūsu transporta līdzekļus. SUP dēļu noma. Dārza spēles.
Visi banneri