Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Staņislava Broka Daugavpils Mūzikas vidusskola

Staņislava Broka Daugavpils Mūzikas vidusskola

Kandavas iela 2a, Daugavpils, Latvija, LV-5401
(+371) 65407900
(+371) 65407904
 
VissPiedāvājumiVideo
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMūzikas skolasIzglītības un apmācību centri, dažādas skolas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 16986
Meklēšanas rezultātos parādīts : 203044
Skatīt arī katalogā : Mūzikas skolas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Vanna vannā
Vanna vannāVanna vannā- tikai 2 stundās iegūsiet jaunu vannu bez vecās vannas demontēšanas. Piegāde VISĀ Latvijā
Ērgļi, kempings
Ērgļi, kempingsKempings Ērgļi atrodas skaistā vietā 12 km attālumā no Liepājas. Jums tiek piedāvāta iespēja atpūsties sakoptā apkārtnē, tepat netālu ir jūra ar brīnišķīgo Bernātu pludmali un priežu mežu.
Florius, SIA
Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
Osteria, kafejnīca
Osteria, kafejnīcaEsam kafejnīca Aizputē. Darba dienās piedāvājam silto ēdienu pusdienās, kā arī piedāvājam gan plašu ēdienkarti, gan elegantus un skaistus galda klājumus, svētkiem, ietverot kāzu, dzimšanas dienu u.c.
Višķezers, atpūtas vieta
Višķezers, atpūtas vietaAtpūtas vieta "Višķezers" atrodas bijušajā pilskalnā, kura pakājē ir Višķu ezers ar saviem paugurainajiem krastiem! Viesu atpūtai tiek piedāvāti izbraucieni ar laivām, katamarāniem un velosipēdiem. Ir vieta peldēšanai, sporta laukums, forši lomi makšķerniekiem!
Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca
Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca2007. g. mājas viruve Rudzons pārtapa jaunā zīmolā Madona Cafe Hotel Rudzons Pieci numuri, 16 gultasvietas, viesu halle - plašas, gaišas istabiņas. Laipni lūgti Madonā!
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsFitnesa klubs Olymp piedāvā jaunākās paaudzes trenažieru zāli, aerobiku, karate, boksa nodarbības. Grupu nodarbību zāle ar peldošo grīdu, stiepšanās telpa, fitobārs, sauna, solārijs.
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejs
Jaņa Rozentāla Saldus Vēstures un mākslas muzejs, muzejsŠodien muzeja kompleksā ietilpst četras ēkas, kurās izvietoti - muzeja krājums, mākslas izstāžu zāle, vēstures izstāžu zāle un administrācija. Muzeja sākums meklējams 1947.gadā, kad pieņemts lēmums par tā izveidi. Sākotnējā muzeja bagātība ir Rozentāla laikabiedra Marta Vēja savāktā mākslinieka oriģināldarbu kolekcija.
Pīlādži, stādaudzētava
Pīlādži, stādaudzētavaAugļkopība. Mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem.
Visi banneri