Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Rēzeknes Svētās Trīsvienības Evaņģēliski luteriskā baznīca

Raiņa iela 4, Rēzekne, Latvija, LV-4601
(+371) 64622917
 
VissPiedāvājumiKarte
Apraksts
1886. gadā Meščanskas ielā (tagad Raiņa iela) pēc A. Jefimova projekta tika uzbūvēta pirmā baznīcā. Tā bija neliela vienstāvu koka ēka bez sevišķiem arhitektūras šedevriem. Dievnama celtniecība no sarkaniem ķieģeļiem vecās koka baznīcas vietā uzsākta 20. gs. 30. gadu vidū neogotikas stilā pēc inženiera J. Cīruļa projekta. Baznīcai ir noasināta smaile.Baznīca iesvētīta 1938. gadā un zem tās velvēm sāka skanēt garīgā mūzika un Dievam veltītās lūgšanas. 1949. gada vasarā padomju varas iestādes atņēma baznīcu draudzei, noņēma krustus un demontēja zvanu torni. Ilgus gadus baznīcā atradās kinofilmu noma. Tās vajadzībām ēka no iekšpuses tika ievērojami pārbūvēta. 90. gadu sākumā draudze atguva savu īpašumu, kuram bija nepieciešams kapitālais remonts. 1993. gada jūlijā tika atjaunots baznīcas krusts un vēlāk arī zvans. Šodien te notiek dievkalpojumi un lieliski klasiskās mūzikas koncerti. Šādās dienās luterāņu baznīcas durvis atvērtas visiem, kuri vēlas redzēt tās dzīvi piepildītu ar mūziku, gaismu un garīgumu.
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBaznīcas, dievnami    Tūrisma apskates objekti
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6932
Meklēšanas rezultātos parādīts : 70619


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Žagarkalns, kempings
Žagarkalns, kempingsKempings un laivu bāze Žagarkalns. Atpūtas pasākumi kolektīviem, izbraucieni ar laivām pa upi. Piknika vietas, laivu, velosipēdu, telšu noma.
Alejas projekti, SIA
Alejas projekti, SIAAlejas projekti sniedz pakalpojumus apzaļumošanas un labiekārtošanas jomās. „No projekta līdz ziedošam dārzam” .
Villa Avoti, viesu nams
Villa Avoti, viesu namsLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
Waldmeisteri, viesu māja
Waldmeisteri, viesu mājaJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
CLC, grāmatvedības pakalpojumi
CLC, grāmatvedības pakalpojumiGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
Indrāni, viesu nams
Indrāni, viesu namsIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsEzernieki ir vieta, kur varēsiet atpūsties gan lielā kompānijā, gan šaurā draugu lokā. Iespējams uzņemt no 20 līdz 60 viesu.
Poligons DK, peintbols
Poligons DK, peintbolsPoligons DK Peintbols,ekstremālā vidē bijušajā kara bāzē,ar papildus uzstādītiem šķēršļiem!Krievu pirts
Dizains un Druka, SIA
Dizains un Druka, SIAPiedāvājam kvalitatīvus un operatīvus pakalpojumus, dizainā un drukā, par pieņemamām cenām - uzņēmumiem un privātpersonām. | Šobrīd lielformāta drukai -20% atlaide | Piedāvājumā ietilpst: dizaina izstrāde; plakāti; kanvas; roll up; pvc baneri; logu un skatlogu uzlīmes; automašīnu līmplēvju izdrukas; lielformāta fotogrāfijas; ploterdarbi u.c. Garantējam darbu maksimāli īsā termiņā un labākajā kvalitatē!
Visi banneri