Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Latvijas Apvienotā metodistu Baznīca

Klaipēdas iela 56, Liepāja, Latvija, LV-3401
(+371) 63432161
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBaznīcas, dievnami

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5649
Meklēšanas rezultātos parādīts : 14879
Skatīt arī katalogā : Baznīcas, dievnami


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Campo, ūdenstūrisms
Campo, ūdenstūrismsCampo. Viss par laivošanu. Ūdens tūrisma maršruti, inventārs, noma, tirdzniecība. Kajali, kanoe, smailītes. Airēšanas skola.
ID Rugāji, galdniecība
ID Rugāji, galdniecībaIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāli
 CEL, būvmateriāli, gāzbetons, ģipškartons, apdares materiāliFirma Cel. Progresīvas būvkonstrukcijas. YTONG gāzbetons, FERMACELL ģipškartona plātnes, BIOCLAR bioloģiskās notekūdeņu attīrīšanas iekārtas.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Puduri, atpūtas komplekss
Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
Otafs, stiklinieku darbi
Otafs, stiklinieku darbiOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
Mežābeles, brīvdienu māja
Mežābeles, brīvdienu mājaAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
SEDIA IK, auditoriju krēsli
SEDIA IK, auditoriju krēsliKrēsli auditorijām, kinoteātriem, kultūras namiem, koncertzālēm, konferenču zālēm, mīkstās mēbeles, skolas mēbeles, mēbeles sporta hallēm un stadioniem.
Restorer, SIA
Restorer, SIAGleznu un sienu gleznojumu profesionāla restaurācija, kā arī gleznu dekoratīvo rāmju restaurācija un zeltīšana ar lapiņu zeltu. Sienu gleznojumi un dekoratīvie apmetumi. Interjera dizains un konsultācijas.
Visi banneri