Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Hīrons, veterinārā klīnika-aptieka

Hīrons, veterinārā klīnika-aptieka

Zvaigznāja gatve 2, Rīga, Latvija, LV-1082
(+371) 67580519 - Klīnika
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresLicencētas (Veterinārās aptiekas)   Veterinārie medikamenti dzīvniekiem   Ārstnieciskā dzīvnieku barība   Profesionālā dzīvnieku barība   Veterināro medikamentu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecībaViss mājdzīvniekiem   Veterināra konsultācijas   Dzīvnieku veterinārie izmeklējumi, slimību diagnostika, analīzes   Veterināro dokumentu izsniegšana, noformēšana   Veterināra mājas vizītesDzīvnieku vakcinācija   Kompleksā vakcīna kaķiem   Kompleksā vakcīna suņiem   Vakcinācija kucēniem, kaķēniem   Vakcīna pret trakumsērgu   Trušu vakcinācija, vakcīna trušiemLaboratoriskās analīzes   Veterinārās asins analīzes   Veterinārās urīna analīzesVeterinārās klīnikas, serviss   Dzīvnieku morga pakalpojumi   Dzīvnieku eitanāzija   Dzīvnieku sterilizācija, kastrācijaVeterinārā ķirurģija, veterinārās operācijas   Traumatiskā ķirurģija dzīvniekiem   Ķeizargrieziens kaķenei   Ķeizargrieziens kucei   Iekšējo orgānu operācijas   Reproduktīvo orgānu operācijas Kosmētiskās operācijas   Acs plakstiņu korekcijas   Zobakmens noņemšana ar ultraskaņu dzīvniekiemVeterinārās procedūras   Veterinārā terapijaDzīvnieku frizētavasMikročipi mājdzīvniekiemŽetoni mājdzīvniekiemVeterinārārsti, veterinārfeldšeriVeterinārās manipulācijasInhalācijas narkozeOtoloģiskās operācijas, procedūrasOftalmoloģiskās operācijasOtoloģiskās operācijas, procedūrasZobu slimību ārstēšanaUroloģijaAusu endoskopijaOftalmoloģiskā izmeklēšana
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 32421
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1342856
Skatīt arī katalogā : Veterinārās aptiekas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Dzērienu serviss
Dzērienu servissDzērienuserviss.lv izplata vīna un citu dzērienu pildīšanas iekārtas, kas īpaši piemērotas dažādiem dzērienu ražotājiem. Piedāvājam dažādu aprīkojumu augļu un ogu apstrādei, sulu, vīna u.c. alkoholisko dzērienu izgatavošanai
Edīte Začeste, tekstila dizainere
Edīte Začeste, tekstila dizainerePārsvarā izgatavoju mājas tekstilu - aizkarus, galdsegas, salvetes, sedziņas, galda celiņus, segas, pārklājus, spilvendrānas, paklājus, grīdas celiņus, dvieļus. Tāpat aužu arī šalles, lakatus, apmetņus.
EXI, mēbeles
EXI, mēbelesLietotas mēbeles no Vācijas: lietotas mīkstās un ādas mēbeles, kumodes, guļamistabu komplekti. Jaunas mēbeles no katalogiem. Lētāk nemēdz būt!!!
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumi
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumiTrīs slāņu parkets, klasiskās un eksotiskās koksnes, dažāda veida gumijas segumus - bērnu rotaļu laukumiem, fitnesa, trenažieru zālēm, šautuvēm un citām sporta grīdām.
Apartamenti Dundaga XXL, apartamenti
Apartamenti Dundaga XXL, apartamentiBrīvdienu māja ar brīnišķīgu silto baseinu un aromātisku malkas pirti. Atrodamies Ziemeļkurzemē, Dundagā, 150 km no Rīgas, privātā teritorijā. Dundagas pils un parks no mums nieka 800 m, līdz jūrai 22 km, Baložezers 5 km, pāri ielai Eksotisko dzīvnieku parks, netālu Liepniekvalka alas u. c. dabas apskates objekti. Piedāvājam 2 apartamentus ar virtuvi. Piedāvājumā siltais baseins un pirts.
Birzgaļi Z/S, lauksaimniecības tehnikas tirdzniecība
Birzgaļi Z/S,  lauksaimniecības tehnikas tirdzniecībaJauni un lietoti traktori no Japānas. Piekabes, arkli, frēzes, traktoru servisa apkope un garantijas remonti. MITSUBISHI, FOTON, KUBOTA, ISEKI, MURATORO, YANMAR
Stieress, kempings
Stieress, kempingsKempings Stieress piedāvā 4 vietīgus un 2 vietīgus numuriņus, telšu vietas. Kempingā arī iespējams ieturēt sātīgu maltīti kafejnīcā. Labiekārtotas dušas un tualetes, 400 m - jūra.
Zaļie ābolīši, viesu nams
Zaļie ābolīši, viesu namsViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
Visi banneri