Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама

Latvijas metāls AS

Braslas iela 24, Rīga, Latvija, LV-1035
(+371) 67569648
 
ВсёПредложение
Продукты, услуги, ключевые словаМеталл, торговля металлами

Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Tāti, кемпинг
Tāti, кемпингKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
URALA, гостевой дом
URALA, гостевой домНастоящая русская баня. Помещения для торжеств 100 человек. Большая терраса с тёплым бассейном. Находимся от Риги совсем недалеко.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Melturi, гостиница
Melturi, гостиницаВ живописном месте, около реки Амата к вашим услугам отель "Мелтури". Удобный подъезд, автостoянка. Уютные одно- и двух-местные номера, сауна, бассейн, каминный зал, конференц зал.
Līgatne, реабилитационный центр
Līgatne, реабилитационный центрR/C Līgatne nodrošina plašu ārstu – rehabilitologu pakalpojumu spektru, dažādas rehabilitācijas programmas, veselības uzlabošanas un skaistumkopšanas programmas.
Mazpipari, комплекс для отдыха
Mazpipari, комплекс для отдыхаLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
Info Hotel, Palanga
Info Hotel, PalangaInfo Hotel в Паланге. Предлагает 13 современных номеров, WiFi, SAT TV. Вечером можете в холле гостиницы отдохнуть в баре и изведать широкий пласт напитков.
Radošuma attīstības centrs, SIA
Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - учебный центр, художественная и багетная мастерская. Мы проводим курсы живописи, рисунка, рукоделия и др. Оказываем услуги обрамления в рамки картин, вышивок, фотографий.Обрамляем зеркала. Оказываем художественные и дизайнерские услуги.
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsОбъект для туристов - единственные подземные озера в Латвии.
Visi banneri