Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама
Mazpipari, комплекс для отдыха

Mazpipari, комплекс для отдыха

Mazpipari, Ādažu pagasts, Ādažu novads, Latvija, LV-2164
(+371) 29667472
 
ВсёПредложениеГалереяКарта
Описание

Jauniešu kompānijas līdz 25 gadu vecumam neuzņemam (tas neattiecas uz kāzu svinībām)!!!

Svinību zāle (85m2), mazā zāle (34m2) , pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 16 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 14 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, gultasveļa, trauki, galdauti, galda svārki, virtuve, vāzes, ledusskapis, āra grills, mūzikas aparatūra, Wi-Fi, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.

Mūsu brīnišķīgie sadarbības partneri piedāvā: zāles dekorēšanu, krēslu pārvalkus, gardas maltītes, piepūšamās atrakcijas...

Piedāvāsim dzīvo mūziku un brīnišķīgi atraktīvus vakara vadītājus. 

GAUJA - 1km 500m!

Pie mums var nokļūt ar sabiedrisko transportu:

1. Rīga - Ādaži - Garkalne (nr. 6822) līdz pieturai - Garkalne (galapunkts)

2. Rīga - Vangaži (nr. 6826) līdz pieturai Remberģi

Галерея
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаГостевые дома подробнее   Гостиницы и ночлег подробнее      Divvietīga istabiņa Nr.1- ar divām atsevišķām gultām (Двухместные номера)15 €       Divvietīga istabiņa Nr.2 - viena liela divvietīga gulta (Двухместные номера)15 €       Divvietīga istabiņa Nr.3 - viena liela divvietīga gulta (Двухместные номера)15 €       Četrvietīga istabiņa Nr.4 (4-местные номера)30 €       Места для палаток    Банкетeные залы подробнее      Накрытие столов10 - 25 €       Обслуживание банкетов35 - 120 € Местa для свадеб подробнее   Проведение свадебных торжеств 590 €    Проведение торжеств400 € Бани, сауны подробнее   Отапливаемая кадка80 € Отдых на природе
Карта

Статистика:
Полнастю просмотрен : 34987
Показан в результатах поиска : 460011


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" - это относительно новый питомник, семейный бизнес, расположенный в волости Бирзгале Огрского района. Мы специализируемся на рассаде летних цветов и зимостойких растений. Мы также предлагаем рассаду овощей: помидоров, огурцов, тыквы, арбузов, дынь и других.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Invite, ielūgumi
Invite, ielūgumiСвадебные приглашения, настольные карточки  и другие свадебные аксессуары. Aвторская работа
Danfo Masters, SIA
Danfo Masters, SIAЗащитные пленки для cтекла. Пленка Decor. Тонирование и оклеивание всеми видами пленки. Пленка для автомобилей, стеклянных фасадов.
Kantes krogs, комплекс для отдыха
Kantes krogs, комплекс для отдыхаŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Rubīni, апартаменты
Rubīni, апартаментыRubīni это милое и уютное место отдыха для гостей Вентспилса. Hомера обустроены в качестве благоустроенных отдельных 2-3 комнаѼ/textarea>
Garauši, база отдыха
Garauši, база отдыхаОколо самого озера Лобе. 15 различных лодок для рыбной ловли, лицензия на рыбалку, палаточные места и места для костров, ночлег в сельском доме.
Mežābeles, дом для выходных
Mežābeles, дом для выходныхAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Visi banneri