Искать на картеПоисковикКаталогОбьявлениеСтатьиМои данныеРеклама

Cafe 53

Jomas iela 53, Jūrmala, Latvija
(+371) 67811772
 
ВсёПредложение
ПредложениеПродукты, услуги, ключевые словаКафе

Статистика:
Полнастю просмотрен : 23320
Показан в результатах поиска : 31869
Смотреть в каталоге : Кафе


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" - это относительно новый питомник, семейный бизнес, расположенный в волости Бирзгале Огрского района. Мы специализируемся на рассаде летних цветов и зимостойких растений. Мы также предлагаем рассаду овощей: помидоров, огурцов, тыквы, арбузов, дынь и других.
Ortija SIA
Ortija SIAСалон цветов, услуги флористов. Оформление мероприятий и помещений. Доставка букетов цветов по всему миру.
Latroof Ltd, SIA, кровельные покрытия
Latroof Ltd, SIA, кровельные покрытияLatroof Ltd. Широкий спектр кровельных материалов, mеталлочерепицу и профнастил для кровель и стен.
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIAFALKORS I.A.U.. Услуги верхолазов и альпинистов, промышленный альпинизм. Постройка и ремонт крыш, вышек, дымоходов. Мойка и ремонт фасадов.
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, обработка камня
Neila Saksona akmens apstrādes darbnīca, обработка камняMani sauc Neils Saksons, esmu akmeņkalis. Mans darbs ir saistīts ar akmens pierunāšanu, pamudināšanu, pakļaušanu un piespiešanu kļūt par man vai Jums vajadzīgo priekšmetu vai lietu.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Reiss, автосервис
Reiss, автосервисUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Kantes krogs, комплекс для отдыха
Kantes krogs, комплекс для отдыхаŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Mežvidi, гостевой дом
Mežvidi, гостевой домMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Dimzas, деревопитомник
Dimzas, деревопитомникВыращивание саженцев Dimzas предлагает покупателям: в широком сортименте декоративных саженцев. Материалы флористики. Разрабатываем и реализуем проекты озеленения.
Visi banneri