Ances Dizains, печать на ткань

Описание

APDRUKA UN IZŠŪŠANA:


Piedāvājam arī apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Apģērbus, kurus nevar tehniski apdrukāt- piemēram- ziemas vai starpsezonas jakas ar dūnu, sintepona siltinājumu, var izšūt. Mūsu mājas lapā piedāvātajiem starpsezonas un ziemas apģērbiem ir speciāli oderē iestrādāti rāvējslēdzēji, kas nodrošina kvalitatīvu izšuvumu bez diegu galiem izstrādājuma oderē.

Ja vēlaties apdrukāt paši savus T-kreklus, tad tiem vajadzētu būt svaigiem- pa tiešo no veikala plauktiem, nemazgātiem!

Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.

 

APĢĒRBU MODEĻU PIEEJAMĪBA:


Atkarībā no ražotāja brenda preci iespējams pasūtīt arī pa 1 gab- privatām vajadzībām, ir ražotāji un arī daži apģērbu modeļi, kurus var pasūtīt sākot no 6gab no viena izmēra, vai arī tikai pa kastei no vien izmēra. Tas ir atkarīgs no ražotāja stratēģijas attiecībā pret pircēju.

Lai precizētu Jūs interesējošo apģērbu pieejamību noteikti sazinieties ar mums rakstot uz augstāk norādīto e-pastu vai arī zvanot pa kādu no norādītajiem telefona numuriem.

 

APĢĒRBU IZMĒRI:


Ja pasūtījumu no attiecīgā ražotāja brenda veicat pirmo reizi, noteikti pirms pasūtījuma veikšanas pārliecinaties par izmēru atbilstību- katrs ražotājs veido pats savu izmēru sistēmu, kā arī viens un tas pats krāsas nosaukums var atšķirties starp ražotājiem. Jāņem vērā, ka atšķiras arī ,piemēram, T-kreklu trikotāža uz tausti- kādam tā ir maigāka, citam stīvāka- tas ir gaumes jautājums- kvalitāte visām precēm ir laba.

Галерея
Продукты, услуги, ключевые слова
Карта
    Статистика:
    Полнастю просмотрен : 35382
    Показан в результатах поиска : 729317
    Dikolat, SIA
    Dikolat, SIADIKOLAT - надежный поставщик компрессорного оборудования. Мы готовы предоставить полную цепочку услуг, связанных с воздушными компрессорами: от поставки и монтажа до поставки сырья и сервиса. Успех нашей компании основан на большом опыте и качественном предложении компрессорного оборудования (винтовые и поршневые компрессоры, осушители сжатого воздуха, магистральные фильтры, воздушные системы). Мы поставляем компрессорное оборудование известных производителей - ABAC, ALUP, FIAC, REMEZA, BALMA, GardnenDenver, Tamrotor.
    Mālpils muiža, гостиница
    Mālpils muiža, гостиницаMālpils muiža предлагает просторные помещения разной площади для конференций, семинаров или банкетов, славного торжества или свадьбы -
    Kampas, мебель
    Kampas, мебельKampas. Each person wants to have comfortable, natural and strong furniture. We offer furniture of oak tree.
    Dridži, комплекс для отдыха и спорта
    Dridži, комплекс для отдыха и спортаКомплекс отдыха «Дриджи» с радостью ждёт всех ценителей сельского туризма и отдыха, предлагая комфортные условия проживания в уютных бревенчатых домиках. Для принятия большого количества людей служит наш дом для гостей, из которого открывается живописный вид на извилистые берега самого глубокого озера Латвии – озера Дридзис.
    Reness R, мебель
    Reness R, мебельReness R. Мы разрабатываем и реализуем индивидуальные мебельные проекты, а также консультируем по дополнению интерьера помещений. Дизайн, функциональность, качество!
    JS WoodMagic , деревообработка
    JS WoodMagic , деревообработкаKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
    Stādu placis Lielvārde, благоустройство, озеленение
    Stādu placis Lielvārde, благоустройство, озеленениеSietiņš GO. Проектирование ландшафта и насаждений, озеленение. Авто шины. Ремонт шин, балансировка.
    Lotes Toys, магазин
    Lotes Toys, магазинLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
    Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
    Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMIOLANS SIA. СЕЙФЫ. Металлические ДВЕРИ. Изготовление по заказу. C1992 года мы работаем для Вас.
    SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, гостевой дом
    SIA Baltakmens nami - Baltakmeņu muiža, viesu nams, гостевой домГостевой дом находится в 7 км от центра Валмиеры и 12 км от трассы катания на лыжах «Страх». Теплый ночлег, сытный завтрак, транспорт из Baiļiem и обратно.
    Visi banneri
    laba_seta_rus.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma