Описание

Vienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā.
Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu (ūdens temperatūra sastāda 30С).
SPA mini-baseins džakuzi 8 personām ar ūdens temperatūru +37С.
Esam pārliecināti, ka Jums patiks mūsu mājīgas banketu zāles ar ērtiem ādas dīvāniem, DVD, MP3 Sound System, KARAOKE, LIELA PLAZMAS TV (kabeļtelevīzija, lielā Baltcom pakete), mūzikas centriem, gaismas efektiem.

Visas telpas aprīkotas ar mūsdienu ventilācijas sistēmu ar gaisa uzsildīšanu vai dzesēšanu un siltajām grīdām.
Pēc Jūsu vēlēšanās var uzklāt viesu un svētku galdus.

 

Pakalpojumi

 

Aleksandra 1

  • Baseins ar kaskādi, hidromasāžu, mūsdienīgu ūdens filtrēšanas sistēmu (ūdens temperatūra +30C)
  • Banketu zāle ar karaoke, gaismas efektiem, kabeļtelevīziju, DVD, MP3 Sound System, mūzikas centru, kurā komfortabli var izvietoties 15 cilvēki
  • Atpūtas istabas
  • Kondicionieri
  • Siltās grīdas
  • Autostāvvieta
  • Darba laiks 00-24

 

Aleksandra 2

  • SPA mini-baseins džakuzi 8 cilvēkiem (ūdens temperatūra +37C)
  • Banketu zāle ar karaoke, gaismas efektiem, kabeļtelevīziju, DVD, MP3 Sound System, mūzikas centru, kurā komfortabli var izvietoties 10 cilvēki
  • Atpūtas istabas
  • Kondicionieri
  • Siltās grīdas
  • Autostāvvieta
  • Darba laiks 00-24
Галерея
Продукты, услуги, ключевые слова
Карта
    Статистика:
    Полнастю просмотрен : 45839
    Показан в результатах поиска : 848615
    EscapeTown, прорывные игры
    EscapeTown, прорывные игрыПРОРЫВНЫЕ ИГРЫ. Отправьтесь в незабываемое приключение на тему Второй мировой войны с друзьями или коллегами. Испытайте себя и узнайте, насколько вы находчивы, подвижны под давлением и умеете ли сохранять логическое, аналитическое мышление и работать в команде.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", кемпинг
    Atpūtas komplekss "Viesītes", кемпингLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Vila VAKARĖ , гостевой дом
    Vila VAKARĖ , гостевой домСемейная гостиница в Паланге, расположена в тихом зеленом районе. Большой двор, красивые сосны, во дворе камин, барбекю.
    Ziepju virtuve
    Ziepju virtuveMes siūlome: muilo mases, šampūno pagrindus, dušo želę ir plaukų balzamą, dažus, perlamutrą (žėrutį), blizgučius (blizgesį), maisto skonius, eterinius aliejus, kvapiąsias medžiagas, bazinius aliejus ir sviestus, muilo formas, muilo gamybos ir pakavimo įrankius.
    BriedīšKrogs, кабачок
    BriedīšKrogs, кабачокĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
    RMS Heating, SIA, теплотехника
    RMS Heating, SIA, теплотехникаElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
    Dižāpas, кемпинг
    Dižāpas, кемпингОтдых возле озера Усмас, пятиместный домик, цыганская баня, места для палаток, места для пикника, прокат лодок.
    SPĪĶERU KONCERTZĀLE
    SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
    Norde metāls, SIA, металлообработка
    Norde metāls, SIA, металлообработкаNORDE METALS вид деятельности предприятия - производство металлоизделий - черного металла, также нержавеющей стали. Ворота, лестницы, перила.
    Lux Riga, SIA
    Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
    Visi banneri
    laba_seta_rus.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma