Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Pilsētas maiznieks, veikals

Krišjāņa Barona iela 97, Rīga, Latvija, LV-1012
(+371) 67314110
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsBread and breadstuff

Statistics:
Fully viewed : 5884
Showed in search results : 23498
View in catalog : Bread and breadstuff


CLC, bookkeeping
CLC, bookkeepingGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
Raunas lauktehnika, SIA, metal working
Raunas lauktehnika, SIA, metal workingMetāla dekoratīvie izstrādājumi. Dārza mēbeles. Sētas, vārti, kāpnes un margas. Iebūvējamās mēbeles. Iespēja pasūtīt mēbeles, interjera elementus pēc individuāla projekta.
Izbushka, viesu nams, bath
Izbushka, viesu nams, bathNice bathhouse, where the guests can warm, enjoy bathhouse, use shower after the bathhouse or to cool down in the swimming pool. Fire place.
Līgatne, rehabilitation center
Līgatne, rehabilitation centerR/C Līgatne nodrošina plašu ārstu – rehabilitologu pakalpojumu spektru, dažādas rehabilitācijas programmas, veselības uzlabošanas un skaistumkopšanas programmas.
Mežotnes pils, palace
Mežotnes pils, palaceMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Upmaļi, guesthouse
Upmaļi, guesthouseRooms for celebrations, seminars, and a fire place. Table laying and live mucic. A rest at the river Ltne.
RC Auto , car service
RC Auto , car serviceCar Service,Running gear repair. Cars dignostik and repair. Engine repair. Timing belts and belting change. Gearbox repairs. Quick Oil Change. Brake system repairs. Welding. Starter and generator repair. Tire Service. Spare Parts.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Priedes māja, guest house
Priedes māja, guest houseViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Visi banneri