Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Priedes māja, guest house

Priedes māja, guest house

Valdemāra iela 51, Ainaži, Limbažu novads, Latvija, LV-4035
(+371) 20063355 - Tālrunis
Monday12:00 - 20:00
Tuesday12:00 - 20:00
Wednesday12:00 - 20:00
Thursday12:00 - 20:00
Friday12:00 - 23:00
Saturday12:00 - 23:00
Sunday12:00 - 19:00
 
AllOffersGalleryMap
Description

Viesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras.

Ainaži – klusa Ziemeļvidzemes mazpilsēta Rīgas jūras līča krastā pie Igaunijas robežas netālu no automaģistrāles Via Baltica un Valmieras "Ziemeļu stīgas" krustojuma. Par dažādiem Ainažu vēstures periodiem stāsta jūrskolas memoriālais muzejs. Interesenti var apmeklēt ugunsdzēsības muzeju, Ainažu bāku, ziemeļu molu un piemiņas zīmi Krišjānim Valdemāram – "Baltā saule". Apkārtnes bagātība ir interesantā, neskartā daba – Salaca ar sarkanajām klintīm, putnu ligzdošana dabas liegumā Randu pļavās, purvi un meži, kas iestiepjas Igaunijas teritorijā. Lieliska aktīvās atpūtas iespēja ir lašu un taimiņu zveja, pastaigas un putnu vērošana Randu pļavās.

Viesnīcā Helmi varam izmitināt 15 (17 ar papildvietām) viesus. Apmeklētāju rīcībā ir kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām. Viesnīcā ir pieejams internets un fakss. Uzglabājam viesu velosipēdus.

Gallery
OffersProducts, services, keywordsHotels in Latvia more details   Accommodations more details   Rooms for two more detailsCaffes more details   Banquet halls more detailsBars more detailsAtpūta un izklaide Ainažos Recreation by sea
Map

Statistics:
Fully viewed : 34596
Showed in search results : 486457


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
RMS Heating, SIA, heat engineering
RMS Heating, SIA, heat engineeringElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Lidums SIA, woodworking
Lidums SIA, woodworkingWe processed round timber and sawn timber both. Mainly we use pine. Lidums Ltd. exported garden equipment.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Kalna ligzda, hotel
Kalna ligzda, hotel3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
Iron Design, SIA
Iron Design, SIAThe advantages of forged metal products are originality, unique shapes, aesthetics and undoubtedly luxury that will last for years. Nothing else will make your house, garden, apartment or office as original and luxurious as forged metal products.
Riekstkalni, tree nursery
Riekstkalni, tree nurseryThe specialized nut tree nursery "RIEKSTKALNI" offers frost-resistant nut tree seedlings from Canada suitable for Latvia's climate. Our seedlings are grown from the seeds of the best Canadian varieties of mother trees, which enables the seedlings to better adapt to Latvia's climate, soil and light regime.
Olymp, fitness club
Olymp, fitness clubUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Baižas, tree nursery
Baižas, tree nurserySeed plot Baižas. Wintergreens, grass, cemetery plantations, rockeries, summer flowers, plants for balconies. 700 sorts and kinds of wintergreens` seedlings.
Visi banneri