Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Pizza Jazz, picērija

Šķūņu iela 19, Rīga, Latvija, LV-1050
(+371) 67223081
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsCanteens

Statistics:
Fully viewed : 7531
Showed in search results : 34381
View in catalog : Canteens


KMH kvadraciklu un motociklu noma
KMH kvadraciklu un motociklu nomaEsam izveidojuši interesantu trasi tikai 30km attālumā no Rīgas, kur jūs varat atpūsties, uzlādēties un apgūt jaunas iemaņas. KMH trase ir lieliska vieta, kur aktīvi pavadīt laiku kopā ar draugiem, kolēģiem un ģimeni. Nomā mēs piedāvājam pārbaudītu ražotāju - Honda, KTM, Suzuki un Polaris mototehniku.
Porto Resort, hotel
 Porto Resort, hotelPORTO RESORT is a beautiful hotel settled in a log building, surrounded by a vast territory right on the shores of Lake Lilaste. It is a perfect place for relaxing together with the family and friends, for organising a festive event, as well as for business meetings and seminars.
Lottand prezentreklāma
Lottand prezentreklāmaAģentūra Lottand. Advertisement, print, presentation advertisement, design, visual advertisement, outfit print, ideas for advertisement.
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Bobcatdarbi
BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
Radisson Hotel Old Town Riga, hotel
Radisson Hotel Old Town Riga, hotelViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
AGUZ, SIA
AGUZ, SIARiekstu sviests ir kas vairāk nekā deserts ... Kāri ēd pie tases kafijas vai tējas, iejauc iecienītākajās brokastu putrās!Uzsmērē uz augļiem – āboliem vai bumbieriem, banāniem, ananasiem vai zemenēm – vai pat uz dienišķās baltmaizes vai rīsu krekera un baudi to!
Bea aizkaru centrs, salon
Bea aizkaru centrs, salonCurtain saloon Bea. Curtain and table cloth fabrics, nippers, rullo, vertical and horizontal blinds, accesories and sewing accesories.
URALA, guest house
URALA, guest houseReal Russian bathhouse. Rooms for festivities till 100 people. Great terrace with hot tub. Not far from Riga.
Eiropas reģionālais tūrisma institūts
Eiropas reģionālais tūrisma institūtsTourism news portal Eiropa.lv: tourism news, eCatalogues, seminars, learning, consultations, CV online.
Visi banneri