Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

ADS Security

Margrietas iela 7, Rīga, Latvija, LV-1046
(+371) 29213470
 
AllOffersVideo
Video
OffersProducts, services, keywordsCar anti-theft systems, alarm

Statistics:
Fully viewed : 3674
Showed in search results : 17700
View in catalog : Car anti-theft systems, alarm


Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Vila VAKARĖ , guest house
Vila VAKARĖ , guest houseVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
Celmiņi, holiday house
Celmiņi, holiday houseBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
Iešnalė, country house
Iešnalė, country houseA modern farmstead bowery in the territory of Žemaitija National Park close to Iešnalis Lake.
Priedes māja, guest house
Priedes māja, guest houseViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Hidrolats, SIA, metal working
Hidrolats, SIA, metal workingRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
Vašlejas, guest house
Vašlejas, guest houseVašlejas - guest house in Tukums, in ordered country environment. Place for entertainments, lodgings for night, fire place, karaoke, bathhouse. Places for picnic, tennis.
Rīgas Koki, industrial climbing
Rīgas Koki, industrial climbingRīgas Koki. Rūpnieciskais alpīnisms. Labiekārtošana un apzaļumošana. Bīstamo koku zāģēšana. Telpu un teritoriju uzkopšana.
Kantes krogs, leisure complex
Kantes krogs, leisure complexŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Visi banneri