Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Skaistuma akadēmija Zolin-D, training centre

Krišjāņa Valdemāra iela 149, Rīga, Latvija, LV-1013
(+371) 67377808
 
AllOffersVideo
Video
OffersProducts, services, keywordsPerfumery, Cosmetics, Beauty products
Map

Statistics:
Fully viewed : 3313
Showed in search results : 16903
View in catalog : Perfumery, Cosmetics, Beauty products


Priedes māja, guest house
Priedes māja, guest houseViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Celmiņi, holiday house
Celmiņi, holiday houseBrīvdienu māja Celmiņi piedāvā svinību vietu līdz 30 personām. Viesību galdu klāšana, pasākumu rīkošana (kāzu vadītāji, Jaungada pasākumi), naktsmītnes 15 personām.
Vīteri, guest house
Vīteri, guest houseHoliday house at picturesque Adamova lake. A real country bathhouse. Near to it is Srkankalns skiing track with ski lift. Excursions to the near hadicraft men.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
ID Rugāji, joinery
ID Rugāji, joineryIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Chiffon, clothing
Chiffon, clothingChiffon darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas, kuras tiek realizētas savā salonā. Jaunākās modes tendences, labākās cenas.
Švinkates, guest house
Švinkates, guest houseGuest house Švinkates, offers hall with a fire place, kitchen, bed places and sauna. At the house there is a nice pond, where you can fish.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Miedziņš, store
Miedziņš, storeViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Vila Baldininkas
Vila BaldininkasBALDININKAS is a modern resort, compounded of three buildings. It is situated on the coast of Kursiu marios Lagoon in Pervalka, a small village of Neringa.
Visi banneri