Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
GMT Beauty Trade, SIA

GMT Beauty Trade, SIA

Duntes iela 19a, 2. stāvs, Rīga, Latvija, 1005
(+371) 28619008
(+371) 67788082
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsPerfumery, Cosmetics, Beauty products

Statistics:
Fully viewed : 5728
Showed in search results : 36279
View in catalog : Perfumery, Cosmetics, Beauty products


Bērnu sala, Childrens goods
Bērnu sala, Childrens goodsBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
Tuvs, SIA
Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
Cigoriņš IU, darbnīca
Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSThe farm is engaged in grain cultivation, growing sea buckthorn berries and develops the tourism industry. The vision of the farm is to work sustainably, in harmony with nature and share it with fellow human beings - to be here and now, touch the earth, listen to the sounds of nature, take a breath, feel the wind.
Ortija SIA
Ortija SIAFlorist's, florist service. Activity room and hall decoration.We deliver bunches of flowers all around thr world.
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu joinery. Furniture, kitchen, guest rooms, bedrooms. Built in wardrobes. Sliding systems.
Pļavnieki, veterinary clinic
Pļavnieki, veterinary clinicMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Zāģeri, guest house
Zāģeri, guest houseBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Hotel Tigra, hotel
Hotel Tigra, hotelHotel Tigra in Cēsis wil wait in order to provide rest after day works and activities. Special moments can be enjoyed in recreation centre, where is bathhouse, swimming pool and banquet - seminar hall.
Visi banneri