Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Bīdāmās sistēmas

Bīdāmās sistēmas

Liepāja, Latvija
(+371) +37167784277
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsBuilt in wardrobes Sliding systems
Map

Statistics:
Fully viewed : 9942
Showed in search results : 46583
View in catalog : Built in wardrobes


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Lapsas, recreation centre
Lapsas, recreation centreViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
Rucavas tradīciju nams Zvanītāji
Rucavas tradīciju nams ZvanītājiMāja iekārtota kā muzejs ar 19. gs. vidum raksturīgu iedzīvi – stellēm, saimes galdu, gultām, skapi, šūpuli, dažādiem saimniecībā izmantotiem priekšmetiem un rīkiem, tāpat Rucavai raksturīgo tautastērpu, cimdiem, zeķēm.
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaSmoked ceramics. Ancient pottery tehnology, where high mastery grounds is clever reserve, simple fairness and practical classes.
Ezerkrasti, recreation centre
Ezerkrasti, recreation centreRelaxation near the lake Razna. 3 new and gallant guest houses. Premises for celebrations and relaxation. Banquet and conference halls. Cozy rooms for sleeping. Bathhouses,a swiming pool, activ relaxation...
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Līgatnes Zemturi, guest house
Līgatnes Zemturi, guest houseLīgatnes Zemturi, camping houses for 3 - 4 persons. Places for tents. Banquet hall in boulder building. Fishing in ponds, viewing beavers.
Eglieni, guest house
Eglieni, guest houseGuest house Eglieni invites to spend nice time and to enjoy healthy rest during all the year. Well equipped, cozy rooms, WiFi, bathhouse, karaoke, pond, hot tub. Riga - 30 min.
Visi banneri