Intersija, SIA

Products, services, keywords
EscapeTown, breakout games
EscapeTown, breakout gamesBREAKOUT GAMES. Go on an unforgettable World War II themed adventure with your friends or colleagues. Challenge yourself and see how resourceful, agile you are under pressure and whether you can maintain logical, analytical thinking and work in a team.
Atpūtas komplekss "Viesītes", camping
Atpūtas komplekss "Viesītes", campingLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsTourism object places; The only subterranean lakes in Latvia.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Gaišos toņos, burial services
Gaišos toņos, burial servicesFuneral service complex, formatiuon of documents and all the accesories necessary for funeral, day night morgue services, agent call to home.
Nordmen, store
Nordmen, storeEleganti biznesa, klasiski ikdienas uzvalki ir piemēroti cilvēkiem, kas lieliski izskatīties, ērti justies. Vīrietis uzvalkā no Nordmen jutīsies pārliecināts un stils būs perfekts.
Mītava, pleasure boat
Mītava, pleasure boatPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF has many years experience. We lay roofs in all Europe Union states, not looking at location of the clienti, both with client's or own materials.
Vidzemes vēnu centrs
Vidzemes vēnu centrsVienmēr laipni esat gaidīti Cēsīs "Vidzemes vēnu centrā". Garantējam laipnu, profesionālu attieksmi, izmeklēšanu un ārstēšanu mūsu uzņēmumā.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Visi banneri
laba_seta_eng.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma