Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Vidzemes vēnu centrs

Vidzemes vēnu centrs

Pļavas iela 5, Cēsis, Cēsu novads, Latvija, LV-4101
(+371) 64174186
(+371) 29425660
 
AllOffersGalleryVideoMap
Description

Vienmēr laipni esat gaidīti Cēsīs "Vidzemes vēnu centrā". Garantējam laipnu, profesionālu attieksmi, izmeklēšanu un ārstēšanu mūsu uzņēmumā.

Savu darbību uzsākām 2009.g. septembrī ar vēnu saslimšanu diagnostiku - dupekssonoskopiju. 2009.g. decembrī veiktas pirmās vēnu lāzeroperācijas. Šobrīd esam kļuvuši par vienu no vadošajiem uzņēmumiem vēnu slimību diagnostikā un ārstēšanā Vidzemē.

Uzņēmuma galvenais speciālists ir ķirurgs-flebologs Dzintars Krasts, kopš 1999.g. nodarbojas ar vēnu slimību ārstēšanu. 2000.g. sāka praktizēt vēnu skleroterapiju. No 2004.g. veic vēnu izmeklēšanu - duplekssonoskopiju. Ieguvis laba vēnu speciālista slavu ar saviem darba rezultātiem (tos varat redzēt sadaļā galerija).

Gallery
Video
OffersProducts, services, keywordsKāju vēnu konsultatīvais centrs    Vēnu ārstēšana more details      Vēnu slimību ārstēšana          Vēnu bezrētu ārstēšana       Varicose vein treatment more details      Vēnu diagnostika          Ultrasonography          Duplekssonoskopija       Vēnu operācijas          Lymph drainage          Endoluminālās lāzeroperācijas          Klasiskās vēnu operācijas          Putuskleroterapija sonoskopijas kontrolē          Miniflebektomijas pēc Varady       Ķirurgi          Flebologi          Ķirurga konsultācijas Vēnu zeķes    Kompresijas zeķes Medical equipment and instruments
Map

Statistics:
Fully viewed : 41807
Showed in search results : 132039


Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
Lapsas, recreation centre
Lapsas, recreation centreViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
Puduri, leisure complex
Puduri, leisure complexRooms for weddings, banquets, conferences, seminars. A bathhouse. Cozy log building houses. A place for sport events.
Skangaļu muiža, guest house
Skangaļu muiža, guest houseSkangaļi manor is located in a beautiful place in the middle of Vidzeme between two cities - a historical and tourist favorite city - Cēsis and Valmiera. Rauna, which is popularly called small Switzerland - is located 9 km. When you come to us, you can see natural objects - such as Rauna Staburags, the Great Hell, Līču-Lanģi cliffs
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
Ozolleja
OzollejaVeicam visa veida zemes rakšanas darbus. Atīram grāvjus un novācam bīstamos kokus.
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
Tuvs, SIA
Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
Hidrolats, SIA, metal working
Hidrolats, SIA, metal workingRūpnīca „Hidrolats" ir specializējusies vienpusēju, divpusēju, kā arī teleskopisko hidraulisko cilindru ražošanā. Mūsu vairāk nekā 60 gadu uzkrātā bagātā pieredze, speciālas iekārtas un tehnika dod iespēju izgatavot augstas kvalitātes un dažāda izmēra hidrauliskos cilindrus.
Klivet, veterinary clinic
Klivet, veterinary clinicVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
Visi banneri