Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Mēness aptieka, pharmacies

Mēness aptieka, pharmacies

Viestura iela 2, Daugavpils, Latvija, LV-5403
(+371) 20377538
 
AllOffers
OffersProducts, services, keywordsPharmacies
Map

Statistics:
Fully viewed : 10979
Showed in search results : 51833
View in catalog : Pharmacies


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Dace Grīnberga, keramiķe
Dace Grīnberga, keramiķe Ceramist Dace Grīnberga works with stone compounds of various colours, clay and porcelain. Modern items for the interior. Ordinary, openwork shapes with different kind of textures.
Azarkrosti, guest house
Azarkrosti, guest houseAzarkrosti is in picturesque place, on the bank of Adamova lake. On the first floor there is a banquet hall with a fireplace till 30 persons.
Madaras, recreation house
Madaras, recreation houseA holiday house at the lake Usma.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
ESELO, central warehouse
ESELO, central warehouseSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Indigo Line, SIA, EU Structural Funds on the level of national projects
Indigo Line, SIA,  EU Structural Funds on the level of national projectsControl and operational management of finances of EU Structural Funds on the level of national projects.
Dzīpari S, textiles
Dzīpari S, textilesDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Visi banneri