Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Katina L., individually practicing sworn advocate

Atbrīvošanas aleja 95, Rēzekne, Latvija
(+371) 64607189
 
AllOffers
Products, services, keywordsAdvocate

Upmaļi, guesthouse
Upmaļi, guesthouseRooms for celebrations, seminars, and a fire place. Table laying and live mucic. A rest at the river Ltne.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSThe farm is engaged in grain cultivation, growing sea buckthorn berries and develops the tourism industry. The vision of the farm is to work sustainably, in harmony with nature and share it with fellow human beings - to be here and now, touch the earth, listen to the sounds of nature, take a breath, feel the wind.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, bus rental
Alturs, IK, Rīgas filiāle, bus rentalUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Kameja, curtain salon
Kameja, curtain salonCurtain saloon Kameja. Curtains, modelling, sewing. Curtain nippers. Fabrics, sewing materials. Home textile. Sale. Modelling of clothes and sewing. Blinds.
Priedes māja, guest house
Priedes māja, guest houseViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Kunči, guest house
Kunči, guest houseGuest house Kunči. For your recreation and entertainment hall with fire place (45 persons), bathhouse, platform for organization of festivities, bower for picnic.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Marteks noma, car service
Marteks noma, car serviceMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Vārnu galdniecība
Vārnu galdniecība Vārnu joinery. Furniture, kitchen, guest rooms, bedrooms. Built in wardrobes. Sliding systems.
Visi banneri