Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
Miķeļbāka, camping
Miķeļbāka, campingGuest house Miķeļbāka offers camping houses. Shower and WC. It is possible to order meal. Bicycle rent, gathering berries and mushrooms. Not far from the sea.
Pļavnieki, veterinary clinic
Pļavnieki, veterinary clinicMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Jaunmoku pils, hotel
Jaunmoku pils, hotelJaunmoku pils - country estate ensamble - museum, art exhibition, hotel and place for festivities.
Mucenieki, holiday house
Mucenieki, holiday houseA holiday house aitha bathhouse 20 minutes drive from Riga. A rest at the Lielupe, boats, fishing..
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas is company, which deals with sewage purification equipment sale from 2001, which during its existance has realized more than 250 projects.
AT grāmatvedība un audits, SIA
AT grāmatvedība un audits, SIAZvērinātu revidentu pakalpojumi un audits, uzņēmumu reģistrēšana, uzņēmumu novērtējums, grāmatvedības kārtošana un konsultācijas, konsultācijas nodokļu likumdošanā, grāmatvedības programmnodrošinājuma konsultācijas, iekšējās revīzijas un saimnieciski finansiālās darbības analīze, uzņēmumu likvidācijas veikšana
Nāras, hotel - guesthouse
Nāras, hotel - guesthouseRecreation centre Nāras is located in Naukšēni, on the bank of Rūja, in the prior spirit brewery building, 156 km from Riga, 50 km from Valmiera.
Dzīpari S, textiles
Dzīpari S, textilesDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Visi banneri