Search mapSearchCatalogArticelsMy dataAdvertise
Jelgavas Svētās Annas prokatedrāle, church

Jelgavas Svētās Annas prokatedrāle, church

Lielā iela 22a, Jelgava, Latvija, LV-3001
(+371) 63025515
(+371) 29123969
 
AllOffersMap
Description

Baznīcas dibināšanas akts apstiprināts 1567. gadā un tā ir vecākā līdz mūsdienām saglabājusies Jelgavas celtne, kā arī pirmā luterāņu baznīca Latvijā, kas atjaunota pēc II Pasaules kara.

Jelgavas Sv. Annas prokatedrāle ir viens no retajiem manierisma stila pieminekļiem Latvijā. Baznīcas gotiskie elementi ir tornis ar smaili un augstie logi. Prokatedrāle apskatāma 1910. gadā gleznotā Jāņa Rozentāla glezna “Kristus un samariete” 1994.g.gadā baznīcā tika uzstādītas Gēteborgas meistara Olafa Hammarberga 1938.gadā būvētās ērģeles. Tām ir 37 reģistri un 2072 stabules. Ar savu vareno skanējumu ērģeles kalpo ne tikai draudzes vajadzībām, bet arī pulcē daudzus garīgās mūzikas cienītājus. Dievnamā regulāri notiek garīgās un klasiskās mūzikas koncerti, kuros uzstājas augsta līmeņa Latvijas un ārvalstu izpildītāji.

OffersProducts, services, keywordsChurches
Map

Statistics:
Fully viewed : 6804
Showed in search results : 19132


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" is a relatively new family-owned nursery located in the Birzgale parish of Ogre municipality. We specialize in bedding plant seedlings and winter-hardy plants. We also offer vegetable seedlings: tomato, cucumber, pumpkin, watermelon, melon and other seedlings.
SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Ivonna, SIA
Ivonna, SIAIvonna Ltd. performs tables laying around Riga. We offer dishes for all tastes at very friendly prices. Bringing warm meals for up to 50 persons. Dish rental for free.
Garāža, bar - restaurant
Garāža, bar - restaurantBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaSewing workshop ZARUMI. Clothing sewing, embroidery, fixing. Logo and flag embroidery. Labour clothing, aprons.
Olymp, fitness club
Olymp, fitness clubFitnesa klubs Olymp piedāvā jaunākās paaudzes trenažieru zāli, aerobiku, karate, boksa nodarbības. Grupu nodarbību zāle ar peldošo grīdu, stiepšanās telpa, fitobārs, sauna, solārijs.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
Lotes Toys, store
Lotes Toys, storeToys made of wood and other natural material has a special meaning. Natural material is recommenden by medical specialists also for kids with speech or vision disorder.
Kalumi SIA, forgings
Kalumi SIA, forgingsBlacksmith's service, fire place bars and instruments, decorative shoeings, door handles, keys, woodwork instruments, candlesticks, gates, french balconies and everything else.
Visi banneri