KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Pārogre, veikals

Strēlnieku prospekts 28, Ogre, Ogres novads, Latvija, LV-5001
(+371) 65046496
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortLebensmittel

Statistik:
Ist durchgesehen : 8278
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 30022
View in catalog : Lebensmittel


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Lotes Toys, einkaufen
Lotes Toys, einkaufenLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
Pīlādži, Pflanzenzucht
Pīlādži, PflanzenzuchtAugļkopība. Mērķis ir nodrošināt ar kvalitatīviem, Vidzemes apstākļos pārbaudītiem, pašaudzētiem augļu koku un ogulāju stādiem.
SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Beach Hotel Liepāja, Hotel
Beach Hotel Liepāja, HotelEsi gaidīts Beach Hotel Liepāja! Divos stāvos izvietotas 23 istabas sulīgos toņos! Esam vēja pūtienā no jūras, divi vēja pūtieni - un Tu esi Rožu laukumā!
Purgaiļi, Gasthaus
Purgaiļi, GasthausViesu mājas Purgaiļi. Gultas vietas, ēdināšana, pirts, telpas svinībām, konferenču un semināru rīkošana, sporta laukums, peldēšanas iespējas, telšu un piknika vietas.
Papes Čakstes, Gasthaus
Papes Čakstes, GasthausTūrisma bāze "Papes Čakstes" atrodas gleznainā, vietā starp jūru un Papes ezeru. Viesu māja, pirts, kafejnīca. Atpūta pie dabas, makšķerēsana.
Villa Dole, Gasthaus
Villa Dole, GasthausAtpūta Daugavas krastā Doles salā. Mājīgi numuriņi gulēšanai, telpas svinībām un pasākumiem, pirts.
Sonāte, Gasthaus
Sonāte, GasthausViesu nams Sonāte atrodas gleznainā vietā, blakus Stāmerienas pils. Naktsmītnes, pirts, baseins, telpas banketiem un konferencēm.
Dekogrīdas, SIA
Dekogrīdas, SIA Betona kāpņu pakāpienu, metāla margu, koka lentera - atjaunošana/ remonts/ restaurācija
Visi banneri