KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Villa Dole, Gasthaus

Villa Dole, Gasthaus

Doles sala, Salaspils l. t., Salaspils novads, Latvija
(+371) 29413963
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung
Villa Dole ir jauna viesu māja Rīgas tuvumā – Doles salā. Tā celta 2004. gadā, pārbūvējot senu dzīvojamo ēku. Viesu nams atrodas ļoti skaistā vietā pašā Daugavas krastā – no vienas puses to ieskauj upe, no otras – mūžzaļš mežs. Pie mājas ir plaša teritorija un dārzs, kur sarīkot sporta spēles vai arī pikniku draugu lokā. Daugavas krastā var atrast vietu gan mierīgai pasēdēšanai, gan makšķerēšanai, gan aktīvai atpūtai. Par senām nēģu un lašu zvejas tradīcijām pastāstīs mājas saimnieks, kura tēvs ir bijis viens no varenākajiem Doles salas zvejniekiem. Šķūnī apskatāma senlietu izstāde – savu mūžu nokalpojuši zvejas piederumi un citas senlietas. No pilsētas noguruma palīdzēs atbrīvoties karsētava. Viesu nama pirmajā stāvā ir svinību zāle, kas piemērota gan jautrām viesībām ar bagātīgi klātiem galdiem un dejām, gan lietišķām sanāksmēm, semināriem. Viesu namā ir septiņi numuri – Saules, Meža, Mēness, Daugavas, Dienvidu, Saullēkta un Rītausmas istabas. Katrs numurs ir paredzēts divām personām, savukārt augšstāva Daugavas istaba būs īsti piemērota arī četru personu ģimenei. Katrā numurā ir atsevišķa higiēnas telpa. Visos numuros ir iespējams izvietot papildu gultas vietas. Villa Dole atrodas 25 km attālumā no Rīgas. Cilvēku skaits, ko var izduldināt – 30.
Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortHotels und Unterkunft Gasthäuser in Lettland mehr Details   Doppelzimmer mehr DetailsSaunas mehr DetailsBankettsäle mehr DetailsHallen für Konferenzen und Seminare mehr DetailsAktive Unterhaltung    Sportspielplätze Erholung in der Natur mehr Details   Whirlpool mehr Details   Angeln    Piknikplätze mehr Details   Erholung am Duagva mehr DetailsSehenswürdigkeiten
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 101420
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1402915


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
RUSSO-BALT, Autoanhänger und Anhänger
RUSSO-BALT, Autoanhänger und AnhängerRažošanas komercfirma RUSSO-BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā.
Viduslaiku izklaides
Viduslaiku izklaidesSIA "Niedru lija" piedāvā atraktīvas izklaides viduslaiku garā - šaušanu ar loku, arbaletu, cirvja un šķēpa mešanu, monētu kalšanu. Mūsu arbalets ir viduslaiku arbaleta atdarinājums (~ 14.gs.), metamie cirvji - 13.gs. Vācu kaujas metam
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Nemuno Turas, Gasthaus
Nemuno Turas, GasthausEin modernes Gehöft in einer ruhigen Siedlung in der Nähe von Kaunas. Es werden Erholungsprogramme veranstaltet, wie auch Familienfeste, Gesundheitsprogramme, Seminare.
Mēnesnīcas, Gasthaus
Mēnesnīcas, GasthausViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
RMS Heating, SIA, wärmeanlagen
RMS Heating, SIA, wärmeanlagenElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
Kļava
KļavaViena no Kļavas jaunajām aktivitātēm ir sadarbība ar slavenu Vācijas koka durvju ražotāju - firmu LEBO, kas pērk Latvijā ražotas, precizi ēvelētas sagataves, durvju karkasu izgatavošanai
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāTrauerfeier in Riga, Beerdigung in Lettland, Feuerbestattung und Feuerbestattung. Organisation von Rückführungsdiensten. Leichenschauhaus und Katafalk.
Visi banneri