KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

IMS AGs pārstāvniecības

Krišjāņa Valdemāra iela 149509, Rīga, Latvija, LV-1013
(+371) 67377563
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortSoziologische und Marktforschungen, Statistik

Statistik:
Ist durchgesehen : 6709
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 39160
View in catalog : Soziologische und Marktforschungen, Statistik


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Rīgas Logi, Türen und Fenster
Rīgas Logi, Türen und FensterMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Gundega-E, SIA
Gundega-E, SIAGarne, Sockengarne, Wollgarne, Alpakagarne, Angoragarne, Mohairgarne, Merinogarne, Baumwollgarne, Makrameegarne, türkische Garne, melierte Garne, selbstmusternde Garne, Acrylgarne, Garne für Kinder. Strickzubehör.
Chiffon, kleidung
Chiffon, kleidungChiffon darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas, kuras tiek realizētas savā salonā. Jaunākās modes tendences, labākās cenas.
Izbushka, viesu nams, pirts
Izbushka, viesu nams, pirtsLieliska pirts,kur mūsu viesi var pamatīgi sasildīties, no sirds izpērties, Pēc pirts iespējams noskaloties dušā vai atvēsināties baseinā. Kamīna zāle.
Hutor Group
Hutor GroupAtpūtas komplekss Gulbji ar visām ērtībām un krievu pirts gleznainā Rušonas ezera krastā. Jūsu rīcībā – kuteris un laivas zandarta, zuša, līdakas un plauža makšķerēšanai ezerā, vai arī karpas.
Aleksandra, sauna - atpūtas centrs
Aleksandra, sauna - atpūtas centrsVienmēr esam priecīgi Jūs redzēt mūsu jaunajās VIP saunās pašā pilsētas centrā. Jūsu rīcībā somu sauna, skaists, silts baseins ar kaskādi, hidromasāžu, pagaismu un mūsdienu filtrācijas sistēmu
Zivtiņi, Gasthaus
Zivtiņi, GasthausViesu nams Zivtiņi Kaltenē, jūras krastā. Naktsmitnes 40 per., pirts, baseins, 2 banketu zāles, 3 kotedžas.
SAKA - S, Möbel
SAKA - S, MöbelMēbeļu izgatavošana, projektēšana un uzstādīšana pēc individuāliem pasūtījumiem. Praktiskas, izturīgas, vienkāršas un modernas, ekskluzīvas, ekoloģiskas mēbeles.
Rancho Randevu, atpūtas komplekss
Rancho Randevu, atpūtas komplekss„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
Visi banneri