Beschreibung
Izgatavojam visdažādākās mēbeles: virtuvei, viesistabai, bērnistabai, guļamistabai, iebūvējamās. Apmēbelējam birojus, kafejnīcas, bārus un veikalus. Mūsu profesionāļu komanda ir ar vairāk nekā astoņu gadu pieredzi. Rūpīgi sekojam līdzi mēbeļu tirgus jaunumiem. Piedāvājam mūsdienīgus risinājumus mēbeļu dizainā, materiālos un konstrukcijās. Īstenojam jūsu, mūsu vai kopīgi izstrādātus projektus – individuālus, praktiskus, klasiskus vai modernus. Priecāsimies par sadarbību! Par mēbelēm: Mēbeļu galvenā funkcija ir to praktiskais pielietojums. Tomēr izvēloties materiālus, formu un krāsu salikumu, mēbeles telpai piešķir kāda noteikta stila, interjera vai mājīguma noskaņu. Ir svarīgi izvēlēties optimālākos izmērus, lai mēbeles būtu ērtas cilvēkiem, kuri tās ikdienā lietos, kā arī, lai tās vizuāli iederētos telpā un lieliski pildītu tām paredzētās funkcijas. Dažkārt telpu izmēru vai citu īpatnību dēļ ir vajadzīgi nestandarta risinājumi. Tādās reizēs ir labi paļauties uz mēbeļu konstruktora radošo izdomu un profesionalitāti, kas saskaņota ar klienta iespējām. Šobrīd mēbeļu materiālu klāsts ir ļoti plašs. Dabīgā koka mēbeles vienmēr ir augsti vērtētas. Lai mēbeles būtu kvalitatīvas, būtiski ir pareizi sagatavot kokmateriālu un izvēlēties pareizo laiku tā zāģēšanai un dabīgai žāvēšanai, lai materiāls pēc mēbeles izgatavošanas nesāktu plaisāt vai vērpties. Tāpēc dabīgais koks ir viens no dārgākajiem materiāliem. Lētāks risinājums ir finierētas mēbeles, kuras arī tiek augsti vērtētas. Tās gatavo no pamata plates, ko aplīmē ar plānu dabīgās koksnes kārtu, kurā vairs nav tik liela dabīgā koka sprieguma, tāpēc temperatūras vai klimata mitruma maiņas neizraisa vērpšanos vai plaisāšanu. Tāpat pieejamas ir arī plates ar mākslīgu pārklājumu, kurās imitētas koka, akmens vai kāda cita materiāla dabīgā struktūra. Bet struktūru var veidot arī mākslīgu, kas ir ļoti piemēroti modernam interjeram. Šādas mēbeles var izgatavot ātrāk un to izmaksas ir zemākas.
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte
    Statistik:
    Ist durchgesehen : 70910
    Gezeigt in sucht Ergebnisse : 1181702
    Mega Star, saldēšanas iekārtas
    Mega Star, saldēšanas iekārtasSIA „MEGA STAR“ ist ein spezialisiertes lettisches Unternehmen, dessen Tätigkeit sich auf die Umsetzung komplexer Aufgaben bei der Installation von industriellen und gewerblichen Kühl- und Klimatisierungssystemen konzentriert.
    Jūsu-mēbeles.lv, SIA
    Jūsu-mēbeles.lv, SIAAuf der Website des Geschäfts finden Sie Möbel und Accessoires von führenden skandinavischen, deutschen, italienischen, polnischen und anderen Herstellern. Alle Produkte werden vor der Auslieferung an die Kunden sorgfältig auf die Einhaltung der Qualitäts- und Sicherheitsstandards des Herstellers geprüft. Alle Artikel sind gemäß den Vorschriften der Europäischen Union zertifiziert.
    Baižas, Pflanzenzucht
    Baižas, PflanzenzuchtStādu audzētava Baižas. Ziemcietes, graudzāles, kapu stādījumi, akmensdārzi, vasaras puķes, stādi balkoniem. 700 veidu un šķirņu ziemciešu stādi.
    Kombucha, Restaurant
    Kombucha, RestaurantMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
    Indāni, Landgut
    Indāni, LandgutLauku māja, pirts, lauku saimniecība (bioloģiskā lauksaimniecība). Izjādes ar zirgiem, ekskursijas pa lauku saimniecību. Seno darbarīku kolekcijas.
    SPĪĶERU KONCERTZĀLE
    SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
    Žuvine, Fisch Restaurant
    Žuvine, Fisch RestaurantŽuvinė. Vienīgais specializētais zivju restorāns Palangā, atrodas uz galvenās izklaides ielas Basanaviciaus, piecu minūšu gājienā līdz jūrai.
    Robežnieki kokaudzētava
    Robežnieki kokaudzētavaPlašs skujkoku, lapu koku, krūmu un ziemciešu puķu stādu sortiments. 130 dažādu krāsu, formu skujkoku, 250 lapu koku un krūmu nosaukumi, kā arī ap 200 ziemciešu puķes.
    Zaļie ābolīši, Gasthaus
    Zaļie ābolīši, GasthausViesu nams Zaļie Ābolīši atrodas Ventspils ostas pilsētā un piedāvā naktsmītni ar bezmaksas privāto autostāvvietu un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu publiskajās zonās. Pilsētas centrs ir 5 minūšu brauciena attālumā.
    Ēmužas, Gasthaus
    Ēmužas, GasthausLauku māja Ēmužas atrodas Vadzenes pagastā. Plašajās telpās iespējams sarīkot svinības līdz pat 250 cilvēkiem, bet ārpus telpām iespējams sarīkot pasākumu apmēram 500 cilvēkiem. Mājā ir iekārtotas 10 istabas, kurās var izgulēties līdz pat 60 cilvēkiem
    Visi banneri
    Urlaub am Meertode.webpRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma