KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Rīgas 81. pasta nodaļa

Balasta dambis 3-1.st., Rīga, Latvija, LV-1081
(+371) 67463994
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortPost

Statistik:
Ist durchgesehen : 6074
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 45905
View in catalog : Post


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasDas Wassermühlenmuseum Rundāle gibt einen Einblick in das Sehen und Verstehen des Betriebs der Wassermühle des letzten Jahrhunderts und ihres Wesens. Die Wassermühle erstreckt sich über fünf Stockwerke und lässt Sie den Mahlvorgang der Mühle verfolgen – vom Korn zum Mehl.
Veido sevi, studijo
Veido sevi, studijoTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Rucavas tradīciju nams Zvanītāji
Rucavas tradīciju nams ZvanītājiMāja iekārtota kā muzejs ar 19. gs. vidum raksturīgu iedzīvi – stellēm, saimes galdu, gultām, skapi, šūpuli, dažādiem saimniecībā izmantotiem priekšmetiem un rīkiem, tāpat Rucavai raksturīgo tautastērpu, cimdiem, zeķēm.
Porto Resort, Hotel
 Porto Resort, HotelPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
Aivars-K, Steinbearbeitung
Aivars-K, SteinbearbeitungAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
Visi banneri