KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Reķa V. fotostudija, individuālais darbs

Pils iela 68-2.st., Alūksne, Alūksnes novads, Latvija, LV-4301
(+371) 26065508
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortFotodienste

Statistik:
Ist durchgesehen : 6967
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 42861
View in catalog : Fotodienste


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Pierīgas pirtis, pirts
Pierīgas pirtis, pirtsPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
R. A. Kaspari, Bauarbeiten und Renovierungen
R. A. Kaspari, Bauarbeiten und RenovierungenR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Vecliepas, Gasthaus
Vecliepas, GasthausVecliepas, Ventas upes krastā. Makšķerēšanas un sportošanas iespējas. Telpas svinībām. Mājiņas ar terasi un grilu.
ALAUŠYNĖ , Gasthaus
ALAUŠYNĖ , GasthausGemütliche Zimmer. Unser Kaffehaus ist sehr auf europäisches kulinarisches Zeichen der Litauensregion Aukštaitija stolz. Veranstaltung von Ausflügen.
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, Fußboden
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, FußbodenTrīs slāņu parkets, klasiskās un eksotiskās koksnes, dažāda veida gumijas segumus - bērnu rotaļu laukumiem, fitnesa, trenažieru zālēm, šautuvēm un citām sporta grīdām.
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētavaPlašs skujkoku, lapu koku, krūmu un ziemciešu puķu stādu sortiments. 130 dažādu krāsu, formu skujkoku, 250 lapu koku un krūmu nosaukumi, kā arī ap 200 ziemciešu puķes.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Gardens, SIA
Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
Vienkiemis, atpūtas komplekss
Vienkiemis, atpūtas komplekssIm Gehöft finden Sie ein modernes Gabäude mit Hotel, Sauna, Cafe, Freilichtmuseum. Es gibt zwei litauische Badehäuser, kleiner Zoogarten, einen Kinderspielplatz.
Visi banneri