KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Valkirija, Friseursalon

Lielvārdes iela 115, Rīga, Latvija, LV-V-10
(+371) 67591554
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortHaarsalons

Statistik:
Ist durchgesehen : 8257
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 41528
View in catalog : Haarsalons


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Hotel Tigra, Hotel
Hotel Tigra, HotelViesnīca Tigra Cēsu pievārtē Jūs gaidīs, lai sniegtu atpūtu pēc dienas darbiem un aktivitātēm. Īpašus brīžus var baudīt Atpūtas centrā, kurā ir pirts, baseins un banketu-semināru zāle.
BKB Birojs, SIA, Buchhaltung
BKB Birojs, SIA, BuchhaltungSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Ergoss, SIA, Baumarkt
Ergoss, SIA, BaumarktErgoss. Koksnes plātņes - saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes. Dažādu finieru veidu zāģēšana. Mēbeles pēc pasūtījuma.
PTC, SIA, Verpackung
PTC, SIA, VerpackungPTC SIA 5000 dažāda veida iepakojuma materiālu un palīglīdzekļu, iekārtu; iespēja iepirkt materiālus jebkura daudzumā.
Tree Climbers, SIA
Tree Climbers, SIAArborists, kokkopis - veicam koku kopšanu, zāģēšanu, bīstamo koku novākšanu un ne tikai..
Alturs, IK, Rīgas filiāle, verleih der büsse
Alturs, IK, Rīgas filiāle, verleih der büsseUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Mežmaļi, galdniecība
Mežmaļi, galdniecībaGaldniecība Mežmaļi. Vietējas izcelsmes materiāli: priede, bērzs, osis un ozols. Eiro logi, futerlogi, Norvēģijas tipa logi, groplogi, savietotie zviedru tipa logi. Iekšdurvis un ārdurvis.
Garāža, bārs - restorāns
Garāža, bārs - restorānsBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekssAtpūtas centrs Nāras atrodas pašā Naukšēnu centrā, Rūjas upes krastā, bijušā spirta brūža ēkā, 156 km no Rīgas, 50 km no Valmieras.
Visi banneri