KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
PTC, SIA, Verpackung

PTC, SIA, Verpackung

Vietalvas iela 1, Rīga, Latvija, LV-1009
(+371) 67312331
(+371) 65444505 - filiāle Daugavpilī
(+371) 63422712 - filiāle Liepājā
(+371) 67312341
(+371) 65444509 - filiāle Daugavpilī
(+371) 63422748 - filiāle Liepājā
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
Speciālisti ar lielu darba pieredzi iepakojuma jomā, sniedz konsultācijas, kā drošāk, pareizāk un ekonomiskāk iesaiņot, etiķetēt un marķēt, sagatavot transportēšanai jebkuru preci jeb produktu; noliktavā ik dienas ir ap 5000 dažāda veida iepakojuma materiālu un palīglīdzekļu, iekārtu; iespēja iepirkt materiālus jebkura daudzumā; ļoti izdevīgi sadarbības līgumi pastāvīgajiem klientiem; pasūtījumi tieši no ražotājiem, izmantojot arī līzinga līgumus; viss, lai Jūsu produkcija kļūtu konkurētspējīga; vienmēr piedāvās visoptimālāko iepakojumu ikvienam produktam!
Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortIepakojuma iekārtas mehr Details   Vakuumbeuteln und Anlagen    Einpackungs Werkzeuge und Ausrüstunge Verpackung    Gofrēta kartona kastes    Transporta iepakojums    Spaiņi un salātu trauciņi    Geschirr und Gläser    Pārtikas plēves un termoplēves    Beutelpacken und Beutelrolle    Geschirr für den einmaligen Gebrauch    Klebebander und Spannungsstreifen    Reifer und Spanner    Klebstoffe, Kleber    Taschendruck    Barrierefilm    Laminate    Umwickler
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 72105
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 397777


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Gravtex, SIA
Gravtex, SIAWir produzieren:
- einzigartige dekorative Wandpaneele aus Holz,
- Fassadenverkleidungsplatten aus Sperrholz, die eine ideale Lösung für die Verkleidung von Gebäuden und Räumen darstellen.
Kalndruvas bloks, SIA, Umgebung, Einrichtung der Grünanlagen
Kalndruvas bloks, SIA, Umgebung, Einrichtung der GrünanlagenKalndruvas bloks. Bruģakmeņi, betona bloki, keramzītbetons, betons. Teritorijas apzaļumošana, dārzu ierīkošana, to tālāka kopšana.
Unce, Gasthaus
Unce, GasthausAtrodamies tūristiem izdevīgā vietā 200 metrus no Valmieras autoostas. Mūsu klientiem tiek piedāvāta iespēja izbaudīt mieru un klusumu. Nakšņošanai piedāvājam skaistus numuriņus, kā arī iespēju pašam pagatavot sev vēlamo maltīti.
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgos
Sniega suņi, braucieni suņu pajūgosMēs piedāvājam arī garākus izbraucienus ziemā, ja sniega daudzums ir pietiekams, cenas sākot no 15.00 €/km. Grupām sākot no 145.00 €/stundā. Varam arī piedāvāt jautru un atraktīvu pasākuma vadītāju, kas aizpildīs gaidīšanas laiku, vai vienkārši izklaidēs Jūs un Jūsu bērnus.
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsDas ganze Jahr über aktiv! Ozolkalns bietet Freizeitmöglichkeiten und Unterkunft im Gauja Nationalpark, in der Nähe von Cesis. Im Winter gibt es Ski- und Snowboardpisten mit einer Länge von 500 Metern. Der Berg ist mit einem Sessellift und zwei Ankerliften ausgestattet, Ausrüstungsverleih und Instruktorendienste sind verfügbar.
Waldmeisteri, Gasthaus
Waldmeisteri, GasthausJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
Viduslaiku izklaides
Viduslaiku izklaidesSIA "Niedru lija" piedāvā atraktīvas izklaides viduslaiku garā - šaušanu ar loku, arbaletu, cirvja un šķēpa mešanu, monētu kalšanu. Mūsu arbalets ir viduslaiku arbaleta atdarinājums (~ 14.gs.), metamie cirvji - 13.gs. Vācu kaujas metam
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, Holzbearbeitung
Amatnieks Dainis Lēgenbergs, HolzbearbeitungHolzzubehör für Ihre Küche, Ihr Zuhause, Ihre Sauna, Ihren Garten und alles andere, von Holzspateln und -löffeln bis hin zu einer tragbaren Sauna und einem Fass, die das ganze Jahr über beheizt werden können.
Kombucha, Restaurant
Kombucha, RestaurantMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Visi banneri