KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Goliševas feldšeru un vecmāšu punkts

Goliševa, Goliševas pagasts, Ludzas novads, Latvija, LV-5704
(+371) 65752649
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortAmbulatorische medizinische Hilfe

Statistik:
Ist durchgesehen : 6064
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 31421
View in catalog : Ambulatorische medizinische Hilfe


Silamalas, atpūtas komplekss
Silamalas, atpūtas komplekssDer Komplex befindet sich im Wald, ganz oben auf dem Berg, in einer landschaftlich reizvollen Lage - Milzkalne, nur 60 km von Riga entfernt. Bei uns können Sie dem Lärm der Stadt entfliehen und Ruhe genießen, in der Sauna entspannen oder sich im Whirlpool aufwärmen und ein erfrischendes Bad im Pool genießen.
Latrex laivas
Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
Restorer, SIA
Restorer, SIAGleznu un sienu gleznojumu profesionāla restaurācija, kā arī gleznu dekoratīvo rāmju restaurācija un zeltīšana ar lapiņu zeltu. Sienu gleznojumi un dekoratīvie apmetumi. Interjera dizains un konsultācijas.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Tehnoloģijas ir notekūdeņu attīrīšanas iekārtu ražotājfirma jau kopš 2001. gada, kas savas darbības laikā ir veiksmīgi realizējusi vairāk kā 250 projektus.
VI&P, Metallbearbeitung
VI&P, MetallbearbeitungInterjera dizains. Privātmāju projekti. Privātmāju projektus un dizaina projektus. Metālapstrāde, metāla, disku pretkorozijas apstrāde.
Titan, fitnesa klubs
Titan, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
Miķeļbāka, Campingplatz
Miķeļbāka, CampingplatzViesu nams Miķeļbāka piedāvā kempinga mājiņas. Duša un WC servisa mājā. Ir iespējams pasūtīt ēdināšanu. Velosipēdu īre, ogošanas un sēņošanas iespējas. Viesu nams atrodas netālu no jūras.
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakse
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakseMedicīniskās manipulācijas, blokādes - medikamentu ievade, pleca operācijas, elkoņa locītavu operācijas, plaukstas locītavas operācijas, gūžas locītavas un augšstilba operācijas, ceļa locītavas operācijas, potītes un pēdas operācijas
SPA Estonia, SPA hotel
SPA Estonia, SPA hotelSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
Jerevan, Hotel
Jerevan, HotelTrīs zvaigžņu viesnīca ar 24 vietām Erevāna atrodas netālu no pilsētas, skaistā mežu ielokā. Šī ir lieliska vieta atpūtai un jaukai laika pavadīšanai. Droša autostāvvieta, bērnu rotaļu laukums, ugunskura vietas.
Visi banneri