KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Sprīdīši, Annas Brigaderes memoriālais muzejs un viesu māja, Museum

Sprīdīši, Annas Brigaderes memoriālais muzejs un viesu māja, Museum

Sprīdīši, Tērvetes pagasts, Dobeles novads, Latvija, LV-3730
(+371) 26532691
 
AlleAngebotDie Karte
Beschreibung

TŪRISMA  OBJEKTS SLĒGTS LĪDZ 1.MAIJAM !


Muzeja ēka celta 1840.gadā, sākotnēji te darbojušās ūdens dzirnavas, tad skola. 1922.gadā rakstniece ieguva ēku savā īpašumā un nosauca par “Sprīdīšiem”, tā kļuva par viņas darba un atpūtas vietu. Te tapuši daudzi rakstnieces darbi, kā piemēram - atmiņu triloģija “Dievs Daba Darbs”, kurā attēlotās rakstnieces bērnības vietas atrodas tuvākajā apkārtnē. Muzejā var iepazīties ar rakstnieces dzīves gājumu un daiļradi. “Sprīdīšu” apkārtne un māja bez lielām izmaiņām saglabājusies agrākā rakstnieces laika izskatā.

Viesu māja “Sprīdīši” celta 1923.gadā, bet pārbūvēta 1963.gadā. Savulaik tajā dzīvoja dārznieki, kuri apkopa rakstnieces Annas Brigaderes dārzus un parku. “Sprīdīši” kā viesu māja darbojas no 1993.gada. Tajā atpūtnieku vajadzībām ir labiekārtoti seši divvietīgi numuriņi un virtuve pagrabstāvā ar āra terasi.

"Sprīdīši" ir 2023.gada pavasarī paplašinājuši savu naktsmītņu piedāvājumu ar pieciem kempinga "Meža namiņiem" un ērtu servisa māju, kur ir pieejama virtuve, duša un WC!

Muzeja ēkā viesiem pieejama kafejnīca, ar iespēju pasūtīt gardumus svinīgiem pasākumiem. Vairāk informācija +371 29535770!

Iznomā atpūtas kompleksu kāzu svinībām. Banketa zāli ar ēdināšanu, viesu māju ar labiekārtotām istabiņām. Jaunajam pārim atpūtas paviljonu. 

Papildus informācija

AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortMuseen Gasthäuser in Lettland Hotels und Unterkunft    Sehenswürdigkeiten
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 16646
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 186822


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Unce, Gasthaus
Unce, GasthausAtrodamies tūristiem izdevīgā vietā 200 metrus no Valmieras autoostas. Mūsu klientiem tiek piedāvāta iespēja izbaudīt mieru un klusumu. Nakšņošanai piedāvājam skaistus numuriņus, kā arī iespēju pašam pagatavot sev vēlamo maltīti.
Jost Residence, Gasthaus
Jost Residence, GasthausLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
Meļķerti, Gasthaus
Meļķerti, GasthausViesu nams Meļķerti atrodas pāris kilometru attālumā no Kandavas un piedāvā lieliskas telpas dažādu svinību organizēšanai. Klusums, pirts, baseins, naktsmītnes.
Rīgas Būvserviss, Baumarkt
Rīgas Būvserviss, BaumarktRĪGAS BŪVSERVISS piedāvā izdevīgi iegādāties visdažādākos būvmateriālus - jumtam, fasādei, pamatiem, iekšējai un ārējai apdarei, siltumizolācijai u.c., kā arī logus, durvis, santehniku un pārvietojamās mājiņas.
Puduri, atpūtas komplekss
Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
Smēde, Metallbearbeitung
Smēde, MetallbearbeitungSMĒDE ir metālkalēju darbnīca, dekoratīvu metālkalumu izgatavošana pēc pasūtījuma. Roku darbs, interjera elementu skicēšana un dažādu ideju zīmēšanu.
Sveba-Dahlen, OÜ
Sveba-Dahlen, OÜSVEBA DAHLEN BALTIC iekārtas maizes ceptuvēm, konditorijas cehiem, picērijām. Plauktu (sekciju), rotācijas, picu, industriālās krāsnis, raudzētavas, ražošanas līnijas utt.
INETA LESĪTE, Stilist
INETA LESĪTE, StilistLAK vizāžista amata meistare, stiliste Ineta Lesīte. Stilista konsultācijas sievietēm un vīriešiem.Apģērbu, aksesuāru iegāde veikalos.Make-up, make-up apmācības. Dāvanu kartes. Semināri. Lekcijas.
Medus veikals, einkaufen
Medus veikals, einkaufenMehr als 30 Sorten von Honig einbringt auf dem Bienengarten Lettland, Bienenwachssalben, Kerzen aus 100% Bienenwachs, Produkte Imkerei (Pollen, Gelee Royale, Propolis, Bienenwachs), Inventar fur Imkerei, Literatur über die Bienenzucht.
Visi banneri