KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Jost Residence, Gasthaus

Jost Residence, Gasthaus

Robežu iela 7, Alūksne, Alūksnes novads, Latvija, LV-4301
(+371) 25470069
(+371) 29460141
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Jost Residence piedāvā brīvdienu māju, kas piemērota īsai pieturai vai ilgtermiņa brīvdienām. Luksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantisku, mājīgu un kvalitatīvu brīvdienu tikai diviem, mēs esam pārliecināti, ka  būsiet gandarīti par šo brīvdienu izvēli.

Jost Residence atrodas Alūksnes ezera krastā, Alūksnē, 200 km attālumā no Rīgas. Guļbūve ar lielu privāto dārzu, pirts ar iekštelpu peldbaseinu ir lieliska vieta ceļošanai cilvēkiem, kuri meklē mieru un atpūtu.

Modernā 300 m² guļbūve, kas tika uzcelta 2007. gadā, piedāvā bezmaksas mobilo WiFi. Mājā ir trīs guļamistabas ar 3 divvietīgām gultām (2 papildu dīvāniem), dzīvojamā istaba, 3 tualetes, 2 dušas un sauna. Pilnībā aprīkotajā atvērtajā virtuvē ir trauku mazgājamā mašīna, ledusskapis un cepeškrāsns. Jūsu ērtībai ir arī veļas mašīna. Terasē atrodas āra atpūtas zona ar grillēšanas iespējām. Viesiem ir pieejams bezmaksas aprīkojums, piemēram, bērnu ēdināšanas krēsls, bērnu gultiņa un bērnu krēsli.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortFerienhäuser mehr Details   Hotels und Unterkunft mehr Details   Doppelzimmer mehr DetailsSaunas mehr Details   Schwimmbäder mehr DetailsErholung in der Natur mehr Details
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 19750
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 287772


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Petarde LTD, Pyrotechnik
Petarde LTD, PyrotechnikPetarde piedāvā sarīkot brīnišķīgu uguņošanu jūsu dzīves nozīmīgākajiem brīžiem – ģimenes svētkiem, Ziemassvētkiem, Jaunajam gadam, Valsts svētkiem, kompāniju jubilejām, prezentācijām u.c.
Zaļie Atvari, Gasthaus
Zaļie Atvari, GasthausZaļie Atvari piedāvā pirts kompleksu, telpas svinībām, mājīgas istabas, omulīgā atmosfēra un iespēja pasūtīt ēdināšanu.
Villa Dole, Gasthaus
Villa Dole, GasthausAtpūta Daugavas krastā Doles salā. Mājīgi numuriņi gulēšanai, telpas svinībām un pasākumiem, pirts.
Granda, Tischlerei
Granda, TischlereiFirmas Granda, galdniecības darbi. Kāpņu izgatavošana, uzstādīšana; mēbeļu izgatavošana; ozolkoka alus mucas; pirts kubli un karstie kubli; koka vannas.
Indrāni, Gasthaus
Indrāni, GasthausIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Paradīzes, Gasthaus
Paradīzes, GasthausViesu nams, pirts, korporatīvie pasākumi līdz 100 cilvēkiem. makšķerēšana 17 zivju dīķos. Atpūta pie dabas Paradīzē.
RENT A CAMPER, auto noma
RENT A CAMPER, auto nomaKemperu un piekabju noma. Komfortablās un mobilās automājas ir iekarojušas ceļotāju simpātijas un ieguvušas atzinību visā pasaulē.
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakse
Gara dziednieces Ināras Krūmiņas privātprakseNetradicionālā medicīna, Reiki terapija, Reiki apļi, Reiki apmācība, Ajūrvēda, Ajūrvēdas masāžas, Veselības atjaunošana garīgajā un fiziskajā līmenī, Blokāžu likvidēšana visos ķermeņa līmeņos, Greiza iegurņa korekcija, Muguras taisnošana
Aļņi, Gasthaus
Aļņi, GasthausViesu Nams Aļņi piedāvā:Viesu māju ar banketu zāli kāzām un svinībām līdz 46 personām. Nakšņošanai 34 guļvietas - ieskaitot papildvietas. Numurs jaunlaulātajiem. Guļbūves pirts ar āras baseinu un ūdens kaskādi.Nojumi nelielām svinībām vasaras sezonā. Ēdināšanu un apkalpošanas pakalpojumus kāzām, viesībām, banketiem, semināriem, nelieliem sporta pasākumiem.Atrodamies 25 km no Rīgas, 3 km no Ogres starp Ogri un Tīnūžiem.
Visi banneri