Fix price, einkaufen

Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, Schlüsselwort
Die Karte
    Statistik:
    Ist durchgesehen : 689
    Gezeigt in sucht Ergebnisse : 4368
    View in catalog : Lebensmittel

    Park Hotel Kekava, Hotel
    Park Hotel Kekava, HotelViesnīca, telpas konferencēm un semināriem, sauna, bārs, galdu klāšana dažāda veida pasākumiem.
    Mucenieki, Landgut
    Mucenieki, LandgutLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
    Improvement, SIA
    Improvement, SIALandschaftsgestaltung. Pflasterarbeiten und Pflasterarbeiten. Anlieferung von Schüttgütern (Kies, Sand, Dolomitschutt, Schwarzerde). Traktor Dienstleistungen. Erdarbeiten Straßenbau.
    Silamalas, atpūtas komplekss
    Silamalas, atpūtas komplekssDer Komplex befindet sich im Wald, ganz oben auf dem Berg, in einer landschaftlich reizvollen Lage - Milzkalne, nur 60 km von Riga entfernt. Bei uns können Sie dem Lärm der Stadt entfliehen und Ruhe genießen, in der Sauna entspannen oder sich im Whirlpool aufwärmen und ein erfrischendes Bad im Pool genießen.
    Ķekavas zoo
    Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
    Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
    Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
    LEAnD, SIA, Buchhaltung
    LEAnD, SIA, BuchhaltungMūsu draudzīgs kolektīvs sniedz profesionālos grāmatvedības pakalpojumus un risina dažādus jautājumus. Darba pieredze dažādu nozaru uzņēmumos- būvniecībā, tirdzniecībā, nekustamo īpašumu apsaimniekošanā, darījumos ar kokmateriālu un metālu, importu/eksportu, darījumi ar ES trešajām valstīm, vairumtirdzniecībā/mazumtirdzniecībā
    Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
    Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
    Jolanta, Hotel
    Jolanta, HotelAtpūtas centrs Jolanta, Alūksnē, piedāvā komfortablus un ērtus viesnīcas numuriņus Alūksnes viesiem. Sauna, baseins, banketu zāle. Draudzīgas cenas.
    Gymshop, trenažieru veikals
    Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
    Visi banneri
    laba_seta_deu.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma