KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca

Aivars Neško, pieminekļu darbnīca

Kalves, Lēdmanes pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5011
(+371) 29144394
(+371) 65058600
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung
  • Par mums
    Akmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu! Akmeņkaļa amata noslēpumus apgūst dēli Mikus Neško un Gints Neško Kapuvietas labiekārtojuma dizainu izstrādā un kapuvietu iekārto akmeņkaļa meita ainavu arhitekte, Mag. Arh. Linda Neško. Sadarbojas ar Latvijā pazīstamiem tēlniekiem Kārli Īli, Dzintru Jansoni. Veidojis piemiņas zīmes represētajiem un karavīriem daudzviet Latvijā. Autors kapu pieminekļiem Latvijā, Lietuvā, Krievijā, u.c.
  • Visdažādākie kapu pieminekļi
    Gatavojam no dabīgā Latvijas laukakmeņa ar daudzveidīgām krāsu niansēm-pelēkos, sarkanīgos un brūnganos toņos. Akmeņiem ir dabīga forma, kuru var apstrādāt pēc pasūtītāja vēlmes. Pieminekļu un kapu plākšņu izgatavošanai pieejams arī no Somijas, Zviedrijas, Karēlijas, Ukrainas, Ķīnas ievestais granīts. Uzrakstiem un dekoratīviem gravējumiem iespējama daudzveidīga dizaina izvēle. Portreta gravējumus akmenī veic profesionāls mākslinieks tos kaļot ar roku. Kapakmeņiem tiek izgatavots granīta pamats un veikta uzstādīšana.
  • Visa veida granīta apmales
    Apmales pieejamas dažādu veidu un krāsu. Materiāls – Zviedrijas, Ukrainas, Karēlijas granīts. Standarta apmales biezums 3-5cm, pieejami arī individuāli risinājumi.
  • Kapu vietu labiekārtošana
    Ainavu arhitekte izstrādā projektu kapuvietas noformējumam. Stādījumu izvēli saskaņo ar esošo vidi un pasūtītāja vēlmēm. Iespējami dažādi ieseguma veidi (smiltis, bruģis, grants, oļi, dolomīta vai granīta šķembas, mulča, zāliens). Stādījumiem izmanto augus, kas piemēroti vietējiem dabas apstākļiem un viegli kopjami.
  • Visdažādākie akmens izstrādājumi
    Gatavojam piemiņas zīmes, dizaina objektus, informējošus uzrakstus.
    Galerie
    AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortBearbeitung des Holzes    Herstellung des Grabhügeldenkmals mehr Details      Kapu ciļņi       Grabsteine       Skulpturale Grabsteine       Granīta krusti    Grabsteine, Rand von Gräbern    Piemiņas zīmes un priekšmeti mehr Details   Denkmäler mehr Details      Ekskluzīvu pieminekļu izgatavošana       Granitdenkmäler    Skulptūras    Steintafeln mehr Details   Steingravur       Portreta gravējumi akmenī    Akmens izstrādājumi mehr Details   Akmens formas    Granitvasen Felsen    Granit       Granīta apstrāde Wohleinrichtung der Friedhöfe    Kapuvietas apstādijumi    Projekta izstrāde kapuvietas noformējumam Steinfensterbänke,Tischoberflächen    Steinplatten für Tische Akmens apmales    Granitbordüren Brunnen Dārza interjera elementi Dizaina elementi, objekti
    Die Karte

    Statistik:
    Ist durchgesehen : 45946
    Gezeigt in sucht Ergebnisse : 535748


    Pētes, Umgebung, Einrichtung der Grünanlagen
    Pētes, Umgebung, Einrichtung der GrünanlagenSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
    latvaslini, einkaufen
    latvaslini, einkaufenDas Unternehmen SIA „LatvAS“ ist Hersteller der Leinenstoffe und Schafwollprodukte der Marke Latvaslini. Latvaslini ist eine Marke und Wortkombination, die aus den Firmennamen latvas und lini entstanden ist, um Heimtextilien aus Leinenstoff den Vorrang zu geben. Alle Produkte der Marke Latvaslini werden in Lettland hergestellt.
    Dubultmuiža, Gasthaus
    Dubultmuiža, GasthausViesu nams Dubultmuiža piedāvā: banketu zāli (40 pers.), pirti, baseinu, kublu, 8 numuriņi nakšņošanai. Atrodamies Rīgas teritorijā.
    Sutras Z/S, Landgut
    Sutras Z/S, LandgutZ/S SUTRAS piedāvā atpūtu lauku viensētā ar pirti: atpūtu pie āra kamīna un ugunskura, sporta spēles, bērnu izklaidi un svinēt jubilejas.
    Alturs, IK, Rīgas filiāle, verleih der büsse
    Alturs, IK, Rīgas filiāle, verleih der büsseUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
    Kompānija Avotiņi, SIA, Baumarkt
    Kompānija Avotiņi, SIA, BaumarktCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
    DUNENSE, Lederaccessoires
    DUNENSE, LederaccessoiresRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
    MS Real, SIA
    MS Real, SIADas Unternehmen beschäftigt sich professionell mit der Auswahl, dem Verkauf und der Installation von biologischen Kläranlagen für Privathaushalte. Sie können bei uns eine biologische Kläranlage kaufen, sowie die Lieferung und Montage der gesamten Anlage in Auftrag geben.
    Mazpipari, atpūtas komplekss
    Mazpipari, atpūtas komplekssLielā un mazā svinību zāle, pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 20 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 16 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, laukums sporta aktivitātēm, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.
    Tava Kafija
    Tava KafijaBez kafijas – nu nekur! Gan vasarā, gan ziemā mūsu rokas un lūpas sniedzas pie tases aromātiskas kafijas! Ar mūsu plašo kafijas piedāvājumu klāstu vari iepazīties mājas lapā www.tavakafija.lv, vai veikalā.
    Visi banneri