KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Kandavas Amatniecības centrs

Kandavas Amatniecības centrs

Talsu iela 11, Kandava, Tukuma novads, Latvija, LV-3120
(+371) 26018067
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Atrašanās vieta: Kandavas novada muzeja 2.stāvā.

Amatniecības centrā ir pieejama informācija par Kandavas novada amatniekiem, rokdarbniekiem un mājražotājiem. Amatniecības centrs ir kā starpnieks starp izgatavotāju un pasūtītāju.

No septembra līdz maija beigām tiek organizētas bezmaksas rokdarbu nodarbības.

Gleznošana pieaugušajiem, kuru vada māksliniece Lia Kiršteina.

Amatniecības centra telpas ir pieejamas jebkuram meistaram, ja ir nepieciešamas nodarbību telpas.

Amatniecības centrā no septembra beigām sāk darboties atvērtā darbnīca „No zīles līdz kafijai”, kur ik viens interesents var ņemt dalību ozolzīļu kafijas izgatavošanas procesā.

Amatniecības centrs organizē dažādas meistarklases, piemēram, polimērmālu rotu izgatavošanā, sapņuķērāju izgatavošanā, personilizētu glāžu izgatavošanā u.c. Iespējams meistarklasi noorganizēt arī kādā citā vietā, to iepriekš saskaņojot.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortHandwerk
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 4169
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 19743


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Folio, SIA
Folio, SIAGrāmatvedības pakalpojumi un grāmatvedība. Gada pārskati, bilances uzņēmuma revīzīja, audits VID atskaites un deklarācijas, fizisko personu nodokļu deklarācijas sastādīšana, finansu, biznesa konsultācijas grāmatvedības un nodokļu konsultācijas.
Iešnalė, Landgut
Iešnalė, LandgutModernes Anwesen-Landhaus im Nationalpark Žemaitija am See Iešnalis. Zimmer mit Bequemlichkeiten. Küche, Wohnzimmer min Kamin.
Kalna ligzda, Hotel
Kalna ligzda, Hotel3 zvaigžņu viesnīca Kalna Ligzda atrodas Smiltenes pievārtē, vēsturiskajā Kalnamuižas teritorijā. Piedāvājam 1-vietīgas, 2-vietīgas, 3-vietīgas un lielākas istabas ģimenēm ar bērniem. No katra numuriņa loga paveras gleznains skats uz Kalnamuižas teritoriju. Numuriņos pieejama kabeļtelevīzija, vannas istaba ar dušu un wc.
ML Grupa 3, Baumarkt
ML Grupa 3, BaumarktBūvmateriālu interneta veikals. Fasādes un Siltumizolācijas materiāli. Jumta segumi. Sausie maisījumi, mastikas. Iekšdurvis. Skrūves un stiprinājumi.
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Pētes, Umgebung, Einrichtung der Grünanlagen
Pētes, Umgebung, Einrichtung der GrünanlagenSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Neptūns, Restaurant
Neptūns, RestaurantRestorāns „Neptūns” ir senākais restorāns Jūrmalā, atrodas jūras kāpu zonā un Ķemeru Nacionālā parka teritorijā. Tikai 44 km attālumā no Rīgas varat baudīt jūras gaisu, priežu šalkoņu un gardas maltītes ģimenes vai draugu lokā.
Lilaste, atpūtas komplekss
Lilaste, atpūtas komplekssKomfortabli viesnīcu numuri, un guļbūves namiņi, banketu zāle, kamīnzāle, kurās varat pavadīt gan svētkus, gan seminārus – tas viss vienmēr ir Jūsu rīcībā.
Visi banneri