KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Masāžas studija 8

Masāžas studija 8

Pasta iela 47 - 308, 3. stāvs, Jelgava, Latvija
(+371) 22007782
 
AlleAngebotGalerieVideoDie Karte
Beschreibung

Jauna masāžas studija Jelgavā!
Masāža notiek ar limfas stimulāciju ruļļiem ķermeņa formu uzlabošanai.

Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.

Limfodrenāžas masāža palīdz pastiprināt limfas cirkulāciju. Masāžas rezultātā pazūd tūskas, tumšie loki zem acīm, nostiprinās asinsvadi, paaugstinās šūnu pilnvērtīgas funkcionēšanas spējas.


Limfodrenāžas masāža notiek darbojoties pie trenažiera – ruļļa izpildot vienkāršus noteiktus vingrojumus. Šādi veikta masāža ar trenažieri jeb aparātu limfas cirkulāciju padara vēl trīs, četras reizes ātrāku, nekā to panāk ar manuālo masāžu. Tā ir iedarbīgāka un dod ātrāku rezultātu un sajūtu ziņā ir daudz spēcīgāka par manuālo masāžu.

Masāžas būtība ir trenažiera rotējoši rullīši. Masāžas laikā cilvēks tiem piespiež vispirms pēdas, tad apakšstilbus, augšstilbus, sānus,  vēderu ,roku delmus, muguru šādā veidā ļoti pamatīgi izmasējot visu ķermeni. Kopumā masāža ilgst apmēram stundu. Efekts ir redzams ātri - jau pēc pāris nodarbībām samazinās ķermeņa apkārtmērs, īpaši viduklī un uz augšstilbiem, uzlabojas muskuļu tonuss, āda kļūst tvirtāka un elastīgāka. Sievietes ir sajūsmā par šāda veida masāžu jo var atbrīvoties no liekiem cm vietās kurās to grūti izdarīt. Bet ar aparātu tagad to vienkārši var norullēt!

Tāpēc ērti būtu uz procedūru uzvilkt ērtu apģērbu - ērtas pieguļošas bikses vai legingus un krekliņu. Un noteikti izdzert 0.5 l ūdens 30 min pirms procedūras un 0.5l ūdeni procedūras laikā.

Galerie
Video
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortGesundheit, Schönheitspflege, Medizin    Massagen, Massagedienste       Ruļļu masāža       Klasiskā masāža       Limfodrenāža       Masāža ar aparātu    Korrektionen des Körpergewichtes       Liekā svara samazināšana       Reinigung des Organismus    Limfas stimulācija    Diätologe Konsultation Dāvanu kartes
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 48218
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 196810


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Žagarkalns, Campingplatz
Žagarkalns, CampingplatzCamping und Bootsbasis Žagarkalns. Freizeitunterhaltungen für das Personal, Fahrten mit Booten entlang des Flusses. Picknickplätze, Boot, Fahrrad, Zeltverleih.
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
Chiffon, kleidung
Chiffon, kleidungChiffon darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas, kuras tiek realizētas savā salonā. Jaunākās modes tendences, labākās cenas.
Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekss
 Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekssSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
Upesrūķi, Gasthaus
Upesrūķi, GasthausUpesrūķi. Mūsu viesi var baudīt guļbaļķu lauku mājas svētību un apkārtnes krāšņumu. Pirtiņa sola pēršanos ar bērzu, ozolu, pīlādžu, lazdu un kadiķu slotiņām, zāļu tējas.
Jaunogres nams, Gasthaus
Jaunogres nams, GasthausRäumlichkeiten für Feste, Erholung und Seminare - Kaminsaal für 36 Personen. Sauna, Schwimmbecken mit filtriertem Warmwasser, Whirlpool, Tennisplatz, Festmahlzeiten, Satelliten-TV. Spezial-anoebot für 2 Personen.
Big Ben, nocenota sadzīves tehnika
Big Ben, nocenota sadzīves tehnikaLielāka daļa preču, ko mēs piedāvājam, ir nocenotas (graded). Daudzas no precēm, ko mēs pārdodam, ir jaunas. Garantijas serviss, bezmaksas piegāde.
R. A. Kaspari, Bauarbeiten und Renovierungen
R. A. Kaspari, Bauarbeiten und RenovierungenR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Dental Art, zobārstniecība
Dental Art, zobārstniecībaZobārstniecības klīnika Dental Art piedāvā visāda veida zobārstniecības pakalpojumus: terapija, protezēšana, implantācija, zobu kosmētiskā restaurācija, higiēna un balināšana.
Visi banneri