Palantin Hotel

  • Rizhsky Prospekt 4-6 , St Petersburg
Die Karte
    Otrā Elpa, labdarības veikals
    Otrā Elpa, labdarības veikalsLabdarības veikals, kurā var nodot sev vairs nevajdzīgas, bet citam lietderīgas lietas, apģērbus, apavus, grāmatas. Ieņēmumi no pārdotām mantām, tiek novirzīti dažādiem labdarības/sociāliem projektiem. Katrs pircējs var balsot par to, tieši kurš projekts saņems finansējumu tajā mēnesī.
    Port Hotel, Hotel
    Port Hotel, HotelPORT HOTEL atrodas vienā no skaistākajām un ekskluzīvākajām vietām Pierīgā – Ādažos, ieskauta skaista priežu meža ielokā. Viesnīca piedāvā 29 mūsdienīgus, ērtus un komfortablus numurus 3 klājos ar individuālu dizainu un visu nepieciešamo viesu ērtībām
    Norde metāls, SIA, Metallbearbeitung
    Norde metāls, SIA, MetallbearbeitungNORDE METĀLS, uzņēmuma darbības veids ir metālizstrādājumu ražošana - melnā metāla,  nerūsējošā tērauda. Vārti, trepes, margas
    Veido sevi, studijo
    Veido sevi, studijoTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
    Wood4ex, SIA
    Wood4ex, SIAKurināmais, Malka, Malka maisos, Malka kastēs, Kamīnmalka, Malkas piegāde, Taras paletes, izgatavošana, Apaļkoku, zāģbaļķu iepirkšana.
    Inčukalna strops, Gasthaus
    Inčukalna strops, GasthausNettes Haus für Feierlichkeiten (bis zu 50 Personen) mit einer Sauna und einem Whirlpool unter freiem Himmel. Komfortable Zimmer für die Übernachtung, Räume für Seminare.
    Vila VAKARĖ , Gasthaus
    Vila VAKARĖ , GasthausVilla VAKARĖ atrodas Palanga zaļās zonas klusā vietā pie City Stadium. Īsa pastaiga uz jūras vai pilsētas centru -15 min. Liels pagalms, skaistas priedes, nojume ar āra kamīnu.
    Ķekavas zoo
    Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
    Gymshop, trenažieru veikals
    Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
    Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
    Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsDas ganze Jahr über aktiv! Ozolkalns bietet Freizeitmöglichkeiten und Unterkunft im Gauja Nationalpark, in der Nähe von Cesis. Im Winter gibt es Ski- und Snowboardpisten mit einer Länge von 500 Metern. Der Berg ist mit einem Sessellift und zwei Ankerliften ausgestattet, Ausrüstungsverleih und Instruktorendienste sind verfügbar.
    Visi banneri
    laba_seta_deu.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma