KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Norde metāls, SIA, Metallbearbeitung

Norde metāls, SIA, Metallbearbeitung

Plieņciems, Engures pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3113
(+371) 29212821 - Direktors
Beschreibung

Ar lielāko prieku palīdzēsim Jums rast idejas, izvēloties izstrādājumus no metāla un piedāvāsim labākos risinājumus to realizēšanā.

SIA "NORDE METĀLS" uzsākusi savu darbību 2004.gadā. .Galvenais uzņēmuma darbības veids ir metālizstrādājumu ražošana.

Piedāvājam izstrādājumus gan no melnā metāla, gan nerūsējošā tērauda.

Mēs veicam izstrādājumu projektēšanu, izgatavošanu un uzstādīšanu.

Savai produkcijai garantējam nevainojamu kvalitāti, nodrošinot augstu pārklājuma izturības pakāpi, kā arī pretkorozijas aizsardzību.

Visu izgatavojam pēc katra klienta individuālām vēlmēm. Pasūtījumus iespējams noformēt gan pie klienta mājās, gan

sazinoties telefoniski, vai ar e-pastu.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortMetallschmiedeteile, geschmiedete Produkte mehr DetailsMetallbearbeitung    Metallschmiedeteile, geschmiedete Produkte mehr Details   Tore, Zäune mehr Details      Automatikschranke mehr Details   balkonu margas (Metallschmiedeteile für Tore) mehr Details   Windfahnen mehr Detailsvītņu kāpnes (Dizaina elementi, objekti) mehr DetailsBalkona apmales mehr DetailsGartenmöbel mehr DetailsUnterstände, Lauben mehr DetailsTreppe, Aufgang mehr DetailsNerūsējoša tērauda konteineri Entwerfen, Aufstellung, Service Metālkalumu restaurācija
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 57008
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 675761


Irbītes, mājas kūpinājumi
Irbītes, mājas kūpinājumiMājās kūpinātai gaļai piemīt lieliskas smaržas un garšas īpašības. Saimnieki piedāvā degustēt kūpinātas vistas, desas un cūkgaļu. Karsti kūpinātās gaļas receptes izstrādātas vairāku gadu garumā, bet kūpināšanai izmantota alkšņu malka.
Annas, viesību māja
Annas, viesību mājaAnnas Patīkams no dabīgiem materiāliem veidots interjers dos jums iespēju teicami pavadīt laiku omulīgā atmosfērā jaunā guļbaļķu ēkā ar terasi un nopērties īstā ar malku kurinātā pirtī.
Bobcatdarbi
BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
Garāža, bārs - restorāns
Garāža, bārs - restorānsBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsDas ganze Jahr über aktiv! Ozolkalns bietet Freizeitmöglichkeiten und Unterkunft im Gauja Nationalpark, in der Nähe von Cesis. Im Winter gibt es Ski- und Snowboardpisten mit einer Länge von 500 Metern. Der Berg ist mit einem Sessellift und zwei Ankerliften ausgestattet, Ausrüstungsverleih und Instruktorendienste sind verfügbar.
Intema, SIA
Intema, SIADie Haupttätigkeit des Unternehmens ist die Herstellung von orthopädischen Federn und federlosen Matratzen aus maximal natürlichen Rohstoffen und die Herstellung hochwertiger Polstermöbel. Das Unternehmen verfolgt hauptsächlich einen individuellen Ansatz für jeden Kunden.
Pierīgas pirtis, pirts
Pierīgas pirtis, pirtsPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
Raunas ceplis
Raunas ceplisKeramikas ražotne Raunas ceplis. ieierastas formas un faktūras, puķu podi ir komplektā ar atbilstošiem paliktņiem. Raksturīgas arī glazūras ar kapara spīdumu un apakšā iespiesto logo RC.
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, Galerie
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, GalerieNESTER CUSTOM ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus.
Būvcentrs, Baumarkt
Būvcentrs, BaumarktInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Visi banneri